iPhone 6 Siliconen & TPU Hoesje

Toestel

Kleur

Materiaal

Motief

Incl. btw

iPhone 6 siliconen hoesje

Een iPhone 6 siliconen hoesje is vaak het hoesje waar smartphone gebruikers voor kiezen wanneer zij op zoek zijn naar een telefoonhoesje voor de iPhone 6. Veel hoesjes voor de iPhone 6 worden dan ook gemaakt van TPU siliconen gel. Dit materiaal is super populair, omdat het erg elastisch is en superstrak aansluit op je toestel. Met een iPhone 6 siliconen hoesje doe je dus absoluut het minste afbreuk aan het uiterlijk van je mooie iPhone 6.

iPhone 6 siliconen hoesjes biedt bescherming die nauwelijks opvalt

Door het gebruik van een iPhone 6 siliconen hoesje merk je nauwelijks dat er een beschermhoesje om je telefoon zit, zo dun is een iPhone 6 siliconen hoesje! Toch wordt je iPhone 6 door dit hoesje beschermd tegen lelijke krassen, stoten en vuil. Een siliconen hoesje vormt dan ook de meest ideale bescherming voor je iPhone 6.

iPhone 6 siliconen hoesje Transparant of Kleur

In onze webshop vind je verschilllende iPhone 6 siliconen hoesje in diverse kleuren. Daarnaast kun je bij een iPhone 6 siliconen gel hoesje kiezen voor een transparante of een mat transparante variant. Voor degenen die houden van een specialere uitstraling van hun toestel zijn er ook diverse hoesjes met een leuk motief of juist een ander opvallend kleurtje.

Keuze uit diverse iPhone 6 siliconen hoesjes

Kijk dus snel verder in het uitgebreide assortiment en maak je keuze uit de vele siliconen hoesjes. Elk hoesje dat je vandaag voor 17.00 uur besteld in onze webshop wordt dezelfde werkdag nog, ter verzending, aangeboden bij het postkantoor.

Wanneer je naast een iPhone 6 siliconen hoesje nog meer leuke en handige producten kunt vinden in onze webshop houdt dan het totaalbedrag van je bestelling goed in de gaten. Wanneer het totaalbedrag van je bestelling boven de 40 euro komt, houd jij meer geld over voor andere leuke dingen, omdat iParts4u voor jou de verzendkosten van je iPhone 6 siliconen hoesje en andere accessoires betaalt.

iPhone 6 Siliconen & TPU Hoesje
Lees meer
Powered by Lightspeed