Selfie Hoesje iPhone 6

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Selfie Hoesje iPhone 6 de hit van dit moment

Een selfie hoesje iPhone 6 is een beschermhoesje voor je iPhone 6 (of iPhone 6S) zoals je deze kent maar dan met de mooie bijkomstigheid van ingebouwde led verlichting. Deze lampjes bevinden zich aan de zijkanten van je iPhone 6 en zorgen voor de perfecte verlichting bij ieder fotomoment.

Op het moment dat de perfecte foto gemaakt moet worden, zet jij jezelf en je fotovrienden in de spotlights met een druk op de knop aan de achterkant van het selfie hoesje iPhone 6. Dit maakt dat iedereen van zijn of haar beste kant op de selfie komt te staan die jij maakt met het selfie hoesje iPhone 6. Jij wordt daarmee de trotste bezitter van de mooiste selfie foto’s van de dag en avond.

Selfie Hoesje beschermt je iPhone 6

Een selfie hoesje iPhone 6 ziet er niet anders uit dan een normaal beschermhoesje voor de iPhone 6. Een selfie hoesje maakt je telefoon dus ook niet veel groter of dikker waardoor je toestel nog even gemakkelijk in je broekzak past. Het iPhone 6 selfie hoesje vervult ook dezelfde functie als een beschermhoesje. Dit hoesje is speciaal ontworpen, en daardoor perfect op maat gemaakt, voor de iPhone 6 en de iPhone 6S waardoor deze perfect passend is.

Een selfie hoesje beschermt je toestel tegen lelijke krassen en andere beschadigingen aan de achterkant, zijkanten en gevoelige hoeken van je toestel. Uiteraard blijven alle functie, door de diverse uitsparingen in het selfie hoesje iPhone 6 gewoon te gebruiken.

Het Selfie Hoesje iPhone 6 verkrijgbaar in diverse mooie kleuren

Net als bij een beschermhoesje kun je ook bij een selfie hoesje voor je iPhone kiezen voor een kleur die het beste bij jou en je iPhone past. Zo kun je ook een selfie hoesje erg persoonlijk en passend maken bij jouw outfit van de dag of avond.

Heb jij binnenkort een leuk feestje voor de boeg waar je zo’n selfie hoesje iPhone 6/6S perfect voor kunt gebruiken? iParts4u maakt het mogelijk dat jij daar, voorzien van zo’n bijzonder handig selfie hoesje naartoe kunt gaan. Wanneer jij een iPhone 6/6S selfie hoesje in je favoriete kleur vandaag voor 17.00 uur bestelt, ontvang je deze de volgende werkdag al bij je thuis. 

Selfie Hoesje iPhone 6
Lees meer