iPhone 6 Pouch / Insteekhoesje

Kleur

Materiaal

iPhone 6 Pouch

Op zoek naar een handige iPhone 6 Pouch waarmee je nog steeds even gemakkelijk gebruik kunt maken van je iPhone 6 terwijl je toestel goed beschermd wordt? Laat je oog dan zeker eens schijnen over elke Pouch die je vindt in de webshop van iParts4u. Er zijn veel verschillende soorten en kleuren te vinden.

Voorkom lelijke schade met een chique iPhone 6 Pouch

Een Pouch is perfect geschikt om je iPhone 6 te beschermen tegen krassen, stoten en vuil. Door de zachte binnenkant van de iPhone 6 Pouch en de goede afsluiting van dit beschermhoesje maken vuil en beschadigingen geen kans. Elke iPhone Pouch is gemaakt van een soepel materiaal en is netjes afgewerkt wat je bijvoorbeeld ook al kunt zien aan de mooie stiksels die zich op de iPhone 6 Pouch bevinden.

iPhone 6 Pouch ter bescherming van je toestel

Met een iPhone 6 Pouch voorzien van een pull-out koord kun je de iPhone 6 gemakkelijk in uit de Pouch schuiven. Door middel van klittenband op het pull-out koord kun je de iPhone 6 Pouch volledig afsluiten, zodat je toestel niet uit de Pouch kan vallen. In de webshop van iParts4u vind je ook een iPhone 6 Pouch met een ritssluiting, fijn als je dit prettiger vindt dan een pull-out koord.

iPhone 6 Silent Pocket

Kies je voor een iPhone 6 Pouch silent pocket dan worden alle ingaande en uitgaande signalen geblokkeerd op het moment dat je de iPhone 6 in deze Pouch doet. Uiteraard worden alle netwerken weer actief wanneer je je toestel uit deze iPhone 6 Pouch haalt en zie je meteen welke telefoongesprekken en berichten je eventueel gemist hebt.

Je iPhone 6 Pouch de volgende werkdag al bij je thuis

Wil je graag een iPhone 6 Pouch voor zakelijk gebruik of juist voor privé gebruik? Bestel je Pouch dan vandaag nog voor 17.00 uur en ontvang de iPhone 6 Pouch de volgende werkdag al bij je thuis.

iPhone 6 Pouch / Insteekhoesje
Lees meer
Powered by Lightspeed