iPhone 6 Portemonnee

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6 Portemonnee

Hoesjes waarin je naast je telefoon ook nog andere belangrijke zaken in kunt bewaren, worden steeds populairder, zo ook voor de iPhone 6. Vele smartphone gebruikers hebben de overstap gemaakt naar zo’n praktische iPhone 6 protemonnee en je ziet ze daarom al overal. 

Een iPhone 6 Portemonnee is super praktisch

Wat is de reden dat we deze hoesjes een iPhone 6 portemonnee noemen? In een iPhone 6 portemonnee kun je naast je iPhone 6 zaken bewaren die je normaal ook in je portemonnee meeneemt. Denk bijvoorbeeld aan (bank) passen zoals je creditcard, OV kaart en ID kaart. Daarnaast is er in de iPhone 6 portemonnee nog genoeg ruimte voor bijvoorbeeld bonnetjes en briefgeld. Tot slot vind je in de webshop van iParts4u zelfs iPhone 6 portemonnees die je kunt opvrolijken met leuke persoonlijke foto’s. 

iPhone 6 Portemonnee Clutch

Is je ook al opgevallen dat zo’n leuke iPhone 6 portemonnee eigenlijk een leuke clutch is? Net als een clutch is een iPhone 6 portemonnee een leuk accessoire. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kies je voor een iPhone 6 portemonnee die perfect past bij je outfit of voor een iPhone 6 clutch die juist de eyecatcher van je outfit vormt. 

iPhone 6 Portemonnee - Bescherming

Een iPhone 6 portemonnee is als het ware een bookcase met nog meer extra functionaliteiten. Met een iPhone 6 portemonnee behoud je het grote voordeel van een goede bescherming zoals je die kent van een goede bookcase. In een iPhone 6 portemonnee wordt je iPhone namelijk ook rondom volledig beschermd. 

Heb je morgenavond al een uitje waar je de iPhone 6 portemonnee clutch graag mee naartoe wilt nemen dan is dat zeker mogelijk! Bestel je de iPhone 6 portemonnee vandaag nog voor 17.00 uur in onze webshop dan mag je die de volgende werkdag al bij je thuis verwachten.

iPhone 6 Portemonnee
Lees meer
Powered by Lightspeed