iPhone 6 Bumper

Toestel

Kleur

Materiaal

Motief

Incl. btw

iPhone 6 Bumper

Op zoek naar een iPhone 6 bumper? iParts4u heeft diverse bumpers voor de iPhone 6 in haar assortiment. Kijk op je gemak rond in onze webwinkel en kies de iPhone 6 bumper die het beste bij je past. Meer informatie over alle iPhone 6 bumpers lees je in de uitgebreide omschrijvingen. Daarnaast vind je in onze webshop bij elke iPhone 6 Bumper diverse duidelijke foto’s.  

iPhone 6 Bumper bescherming

Een bumper valt volledig over de behuizing van je toestel. Je iPhone 6 wordt daardoor door de bumper rondom volledig beschermd tegen krassen en stoten. Bij een val van je toestel valt deze veelal op de zijkanten of hoeken van het toestel.  Met een iPhone 6 bumper worden de zijkanten en de gevoelige hoeken van je smartphone goed beschermd en voorkom je lelijke beschadigingen. 

iPhone 6 Bumper Design

Wat de meeste smartphone gebruikers een groot voordeel vinden van een iPhone 6 bumper is dat deze nauwelijks afbreuk doet aan het mooie design van je toestel. De voor- en achterkant van je toestel blijven met een iPhone 6 bumper gewoon zichtbaar.

Je kunt enerzijds kiezen voor een iPhone 6 bumper die aansluit bij het mooie design van je toestel. Je kiest daarvoor een iPhone 6 bump in een gelijkaardige kleur als die van je toestel. Anderzijds zijn er bij iParts4u ook diverse kleurrijke en hele bijzondere bumpers verkrijgbaar. Met leuke accentjes als diamantjes of andere glittertjes. Hierdoor ben je in de mogelijkheid om je iPhone 6 een uitstraling te geven die past bij je persoonlijke smaak. 

iPhone 6 Bumper persoonlijke smaak

Wat je persoonlijke smaak ook is, een door jou uitgekozen iPhone 6 bumper die voor 17.00 uur besteld wordt in onze webwinkel wordt dezelfde dag nog ter verzending aangeboden bij het postkantoor. Je kunt je iPhone 6 dan ook de volgende dag al beschermen met een iPhone 6 bumper en bovendien genieten van haar mooie uiterlijk en beschermende werking.

iPhone 6 Bumper
Lees meer
Powered by Lightspeed