iPhone 6 Fietshouder

Toestel

Kleur

Materiaal

iPhone 6 Fietshouder

Nederland is het land met de meeste fietsen per hoofd van de bevolking. Vrijwel iedereen zit wel eens op de fiets of gaat er op uit met de mountainbike of wielrenfiets. Toch is de weg vinden niet overal even gemakkelijk. Met de iPhone 6 fietshouder kun je makkelijk je iPhone 6 gebruiken als navigator en op die manier via de kortste weg weer thuis komen.

iPhone 6 Fietshouder bevestiging

Daarnaast vormt het natuurlijk ook een veilige manier om je iPhone 6 in op te bergen. Wanneer je je iPhone 6 tijdens het fietsen in je broek- of jaszak bewaart, loop je immers een groter risico dat deze op de grond valt. Zeker wanneer je je smartphone  tijdens het fietsen wilt gebruiken, omdat je bijvoorbeeld een berichtje krijgt of omdat je de navigatiefunctie op het toestel gebruikt.

In een iPhone 6 fietshouder heb je tijdens het fietsen een optimaal zicht op je toestel en ben je te allen tijde bereikbaar. Dit alles terwijl je je handen gewoon veilig aan het stuur kunt houden. Met een iPhone 6 fietshouder draag je niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen bij aan de veiligheid van het verkeer.

iPhone 6 Fietshouder bevestiging

De iPhone 6 fietshouder is speciaal ontworpen voor de iPhone 6. Hierdoor zit je iPhone 6 stevig en stabiel in de iPhone 6 fietshouder. Dit product wordt compleet geleverd met alle materialen om de fietshouder op het stuur van je fiets te bevestigen. De fietshouder voor de iPhone 6 is schok- en spatwaterbestendig. Je iPhone 6 staat stabiel op het stuur van je fiets en blijft lekker droog, ook als de zon niet schijnt.

Een iPhone 6 fietshouder is ook geschikt om op de motor te bevestigen, ideaal voor lange ritjes op onbekend gebied.

Om morgen je iPhone 6 fietshouder mee te nemen op je fietstocht kun je deze vandaag voor 17.00 uur bestellen. Dan heb je deze morgen al in huis en ga je een fijn fietstochtje tegemoet.

iPhone 6 Fietshouder
Lees meer
Powered by Lightspeed