iPhone 6 Docking Station

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6 Docking Station

Een iPhone 6 docking station kun je gebruiken voor het opladen van je iPhone 6. Het is een nieuwere, modernere en elegantere manier om je toestel op te laden wanneer je dit vergelijkt met een gewone oplaadkabel. Een iPhone 6 docking station vormt een modern accessoire voor bij je thuis of op kantoor. Je iPhone 6 staat tijdens het opladen in een docking station voor de iPhone 6 mooi rechtop terwijl hij zichzelf oplaadt of synchroniseert.

iPhone 6 docking station stevig

De iPhone 6 staat stevig in de houder, zodat de kans dat je hem van de tafel of de bank stoot terwijl je hem aan een kabel oplaadt een stuk kleiner is. Omdat het opladen van je iPhone 6 toch regelmatig moet gebeuren zal de investering in een iPhone 6 docking station je veel plezier bezorgen.

iPhone 6 docking station in verschillende materialen

Een iPhone 6 docking station staat mooi op je bureau, bij je thuis of op je werk. Een iPhone 6 docking station is verkrijgbaar in verschillende fraaie designs van verschillende materialen. Zo is er een mooie en elegante iPhone 6 docking station met een houten bamboe design. Deze iPhone 6 docking station is verkrijgbaar in lichte en donkere tinten. Afhankelijk van je eigen interieur kies je de iPhone 6 docking station die het beste bij je past.

iPhone 6 docking station accessoire in huis

Door het mooie uiterlijk kun je de iPhone 6 docking station gemakkelijk als accessoire in je interieur plaatsen. Wanneer je een iPhone 6 docking station op een vast plek zet bij je thuis of op je bureau creëer je een vaste oplaadplek en heb je niet langer het probleem van verloren oplaadkabels.

Het iPhone 6 docking station kan naast opladen ook gebruikt worden om je toestel te synchroniseren met andere media apparaten in de buurt.

Op onze webshop kun je je keuze maken uit een uitgebreid assortiment van een iPhone 6 docking station. Bestel je deze vandaag voor 17.00 uur, dan heb je hier morgen al plezier van.

iPhone 6 Docking Station
Lees meer
Powered by Lightspeed