iPhone 6 Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6 Autohouder

Als gebruiker van de iPhone 6 weet je dat deze ontzettend veel functies heeft. Je wilt daar natuurlijk te allen tijde gebruik van kunnen maken, zo ook tijdens het autorijden. Omdat dit enkel is toegestaan wanneer je dit op een handsfree manier doet, kun je niet anders dan gebruik maken van een iPhone 6 autohouder. Zeker wanneer je vaak en veel onderweg bent, is een iPhone 6 autohouder eigenlijk een niet te missen accessoire voor in de auto.

iPhone 6 Autohouder met zuignap

Door het grote scherm waarover een iPhone 6 beschikt, is deze ontzettend goed te gebruiken als navigatiesysteem. Je klikt je IPhone 6 in een autohouder die speciaal ontworpen is voor dit toestel waardoor deze perfect passend is. Een iPhone 6 autohouder met zuignap bevestig je aan de voorruit van je auto.

iPhone 6 Autohouder met draaimechanisme 

Wanneer je de iPhone 6 autohouder met behulp van het draaimechanisme in de door jou gewenste stand hebt afgesteld, kun je relaxed op weg.  Vanuit de bestuurderstoel heb je een perfect zicht op het beeldscherm van je iPhone 6 en je bent dan ook prima in staat om het scherm af te lezen. Je hebt niet alleen een goed zicht op de route die je wilt rijden maar je bent ook altijd bereikbaar.

iPhone 6 luchtrooster autohouder

Een andere mogelijkheid is de iPhone 6 autohouder op het luchtrooster van je auto te bevestigen. De iPhone 6 autohouder blijft stevig en stabiel in de lamellen van het luchtrooster hangen. Ook vanaf de plaats waar zich het luchtrooster in je auto bevindt, heb je een optimaal zicht op je iPhone 6.

Voorkom onveilige situaties tijdens het autorijden door gebruik te maken van een iPhone 6 autohouder. Het bedienen van je toestel tijdens het autorijden is geen optie wanneer je je handen daarvoor niet op het stuur kunt houden.

Bestel de iPhone 6 Autohouder vandaag nog, dan rijd je er morgen al mee rond!

iPhone 6 Autohouder
Lees meer
Powered by Lightspeed