iPhone 6 Stylus Pen

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6 Stylus Pen

Ben jij al bekend met het gebruik van een iPhone 6 Stylus Pen? Een iPhone 6 Stylus Pen is multifunctioneel en daarom ontzettend praktisch. Een iPhone 6 Stylus Pen is eigenlijk onmisbaar voor iedereen die veel schrijft, veelvuldig gebruik maakt van zijn of haar iPhone 6 of veel presentaties geeft. 

iPhone 6 Stylus pen in vergelijking met gewone pen

Wanneer je een iPhone 6 Stylus Pen vergelijkt met een gewone pen kun je niet tot een andere conclusie komen dan dat een gewone pen maar erg eenzijdig is. Om te beginnen biedt een iPhone 6 Stylus Pen je net als een gewone pen de mogelijkheid om er mee te schrijven. Aan de achterkant van deze pen bevindt zich op een iPhone 6 Stylus pen de Stylus Pen waarmee je je iPhone 6, maar ook andere apparaten met een touchscreen, zoals een tablet, razendsnel kunt bedienen. Groot voordeel van een iPhone 6 Stylus Pen is dat je daarmee vieze en vette vingervlekken op je beeldscherm voorkomt. 

Gebruik je iPhone 6 Stylus Pen tijdens presentaties

Een iPhone 6 Stylus Pen beschikt in sommige gevallen over een laser lichtje. Zo’n laser lichtje wordt veelvuldig gebruikt door mensen die presentaties geven. Met het laser lichtje op de iPhone 6 Stylus Pen kun je zaken op bijvoorbeeld een whiteboard extra benadrukken door deze aan te wijzen met behulp van het laser lichtje. 

iPhone 6 Stylus Pen switchen tussen schrijven en presenteren 

Wil jij eenvoudig kunnen switchen tussen schrijven, presenteren en het bedienen van je iPhone 6 dan is de iPhone 6 Stylus pen zeker geschikt voor jou. Kies een iPhone 6 Stylus pen in een kleur die het beste bij je past en bestel deze vandaag nog voor 17.00 uur in onze webshop. In dat geval bieden wij de iPhone 6 stylus pen dezelfde werkdag nog ter verzending aan bij het postkantoor en mag je de iPhone 6 Stylus Pen de volgende dag al bij je thuis verwachten.

iPhone 6 Stylus Pen
Lees meer
Powered by Lightspeed