iPhone 6 Accessoire

iPhone 6 Accessoire

Met de komst van de nieuwe iPhone 6 in de kleuren goud, zilver en ’space grijs’ is er weer een nieuwe iPhone op de markt. Door de ronde vormen heeft dit toestel ook een geheel nieuw maar prachtig design. Om het mooie design van je iPhone te beschermen, kun je een uitgebreide keuze maken uit ons iPhone 6 accessoire assortiment.

De belangrijkste verandering van de iPhone 6 ten opzichte van zijn voorgangers is het grotere scherm van wel 4,7 inch met een nog betere resolutie. Dit scherm sluit naadloos aan op de zij- en achterkant van de iPhone 6. Om je scherm extra te beschermen, heeft iParts4u ook screenprotectors! Dit iPhone 6 accessoire beschermt je smartphone scherm tegen lelijke krassen.

iPhone 6 accessoire hoesjes

Deze nieuwe smartphone is een stuk dunner dan zijn voorganger. De verbeterde 8 megapixel camera komt iets naar voren en biedt een aantal verbeterde mogelijkheden. Gezichtsherkenning en belichting instellen werken beter dan ooit. En de camera biedt de mogelijkheid om timelapse video’s te maken. iParts4u heeft een groot assortiment iPhone 6 hoesjes om de uitstekende camera te beschermen. Van een ultra dun siliconen hoesje tot een stevige hardcase. Er is altijd wel een iPhone 6 accessoire naar jouw keuze.

iPhone 6 accessoire accu case

Door de vernieuwde hardware is de nieuwe iPhone een stuk sneller dan zijn voorgangers. Downloaden, foto’s maken en video’s opnemen en bekijken doe je supersnel op de iPhone 6. De iPhone 6 is zuiniger dan ooit tevoren en gaat behoorlijk lang mee zonder op te laden. Door de aanwezige fitness- en gezondheidsapps op deze smartphone kun je ook je eigen energieverbruik nauwlettend in de gaten houden.

Als je iPhone 6 bijna leeg is, kun je een externe accu gebruiken, die je makkelijk om je telefoon heen klikt. Een ideaal iPhone 6 accessoire als je vaker een weekend weg gaat of een langere reis maakt. Een iPhone 6 autohouder is voor onderweg natuurlijk ook een superhandig accessoire.

Bestel je je iPhone 6 accessoire voor 17.00 uur? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden, zodat je de volgende werkdag al meteen van de extra’s van je kostbare iPhone 6 kunt genieten of deze juist extra kunt beschermen.

Ben je nog op zoek naar andere Apple Accessoires, kijk dan eens verder op onze site. 

iPhone 6 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed