iPhone 6 Plus Screenprotector

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6 Plus Screenprotector

De iPhone 6 Plus heeft een mooi groot 5,5” inch HD Retina display. Het zou zonde zijn als dit beeldscherm door krassen en dergelijke zou beschadigen. Daarom adviseren wij om een iPhone 6 Plus Screenprotector op je beeldscherm aan te brengen.

iPhone 6 Plus screenprotector bescherming

De verschillende lagen van de iPhone 6 Plus Screenprotector beschermen je beeldscherm tegen krassen van bijvoorbeeld je sleutels en creditcards in je broekzak of in je handtas. Ook voorkomt het dat er vieze en vettige vingerafdrukken op je display terecht komen, zodat jij kunt genieten van de geweldige beeldkwaliteit van het beeldscherm.

iPhone 6 Plus screenprotector van glas

Er zijn verschillende types iPhone 6 Plus Screenprotectors. Er zijn er van PET (hard plastic) en ook van glas. Beide iPhone 6 Plus Screenprotectors zijn makkelijk zelf aan te brengen en zonder lijmresten weer te verwijderen van je iPhone 6 Plus. Een onmisbare accessoire voor iedereen die graag lang wil genieten van zijn nieuwe mobiele telefoon.

iParts4u heeft kwalitatieve iPhone 6 Plus screenprotector. Bestel makkelijk en snel via onze webshop voor 17.00 uur dan kun je morgen al je scherm beschermen.

iPhone 6 Plus Screenprotector
Lees meer
Powered by Lightspeed