iPhone 6 Plus Bumper

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6 Plus Bumper

Wanneer je je smartphone wilt beschermen maar het design niet veranderen, kiezen veel smartphone gebruikers voor een goede bumper.

Een iPhone 6 Plus bumper zorgt voor bescherming op die plaatsen waar dat het allerbelangrijkste is.  Er is namelijk niets zo belangrijk om te beschermen als de behuizing van je toestel. Een iPhone 6 Plus zit volledig rondom de zijkanten en gevoelige hoeken van je toestel en beschermt daardoor de totale behuizing.

iPhone 6 Plus bumper bescherming

Wanneer je je iPhone 6 Plus niet beschermt met een iPhone 6 Plus bumper loop je een grote kans dat je behuizing ontwricht raakt na een val. Een ontwrichte behuizing is meestal funest voor het beeldscherm van je toestel en er zit een behoorlijk kostenplaatje aan om dat te laten maken.

iPhone 6 Plus bumper uiterlijk

Een groot voordeel van een iPhone 6 Plus bumper is dat niet alleen de voorkant maar ook de mooie achterkant van je toestel gewoon zichtbaar blijven. Veel iPhone bezitters hebben het toestel gekozen om haar mooie uiterlijk, nietwaar?

In onze webwinkel vindt je diverse varianten die vallen onder de categorie van iPhone 6 Plus bumper. Zo kun je een model kiezen dat mooi aansluit bij het design van je toestel of juist voor een opvallende of bijzondere bumper. Het is afhankelijke van je persoonlijke smaak welke iPhone 6 Plus bumper het beste bij je past.

iPhone 6 Plus Bumper
Lees meer
Powered by Lightspeed