iPhone 6 Plus Bookcase

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6 Plus Bookcase

Een iPhone 6 Plus Bookcase is uitermate handig! Het biedt een goede bescherming aan je iPhone 6 Plus en de iPhone 6 Plus Bookcase biedt zelfs ruime mogelijkheden om verschillende zaken in

iPhone 6 Plus Bookcase voor een goede bescherming

Door het grotere formaat van de iPhone 6 Plus is deze iPhone gevoeliger geworden voor lelijke beschadigingen bij een val. Stel je iPhone 6 Plus daarom veilig met een iPhone 6 Plus bookcase. Niet alleen de achterkant, zijkanten en hoeken worden dan goed beschermd maar ook het gevoelige scherm wordt beschermd door de voorkant/flap van de iPhone 6 Plus Bookcase.

iPhone 6 Plus Bookcase met opbergmogelijkheden

Veel iPhone gebruikers vinden het handig om bijvoorbeeld een (bank)pas, ID-kaart of bijvoorbeeld rijbewijs dicht bij het toestel te bewaren. Het zijn namelijk allemaal onmisbare zaken die je allemaal nodig hebt wanneer je de deur uit gaat. In onze webwinkel vind je zeker een leuke bookcase die daarvoor geschikt is, want je vindt er diverse heel verschillende iPhone 6 Plus Bookcase met diverse opbergmogelijkheden.

iPhone 6 Plus Bookcase diverse materialen

De iPhone 6 Plus Bookcase vind je in diverse modellen met verschillende kleuren, materialen en motieven in de webshop van iParts4u. Dit heeft alles te maken met de grote populariteit van de bookcase. Zelfs voor diegene die echt ten alle tijden zicht willen hebben op het beeldscherm is er een bookcase, namelijk de iPhone 6 Plus Bookcase met transparante frontflip.

Wil jij ook een leuke Bookcase voor je iPhone 6 Plus? Bestel deze dan vandaag voor 17.00 uur in onze webshop, want dan bieden wij je bestelling, ter verzending, aan bij het postkantoor. Kijk ook gerust eens verder in de webshop van iParts4u naar al die andere producten die we te bieden hebben voor je iPhone 6 Plus. Wanneer je meerdere producten kunt vinden die je wilt bestellen en het totaalbedrag van je bestelling komt boven de 40 euro dan betaalt iParts4u voor jou de verzendkosten van deze iPhone 6 plus bookcase.

iPhone 6 Plus Bookcase
Lees meer
Powered by Lightspeed