iPhone 6 Plus Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 6 Plus Autohouder

Met zijn mooie 5,5 inch retina HD scherm is de iPhone 6 Plus ideaal om te gebruiken als navigatiesysteem in de auto. Het scherm is groot en duidelijk genoeg om de route er perfect op af te lezen. Steeds meer iPhone gebruikers maken dan ook gebruik van hun toestel om op de juiste locatie te komen.

Aangezien je je iPhone 6 Plus niet in je hand mag houden tijdens het rijden, is een iPhone 6 Plus autohouder niet alleen erg handig, maar ook bijna verplicht. Het niet handsfree gebruik maken van je toestel kan zeer gevaarlijke situaties in het wegverkeer opleveren. Dit moet je te allen tijde zien te voorkomen en een iPhone 6 Plus autohouder kan daarbij goed helpen.

iPhone 6 Plus autohouder met zuignap

Er zijn verschillende mogelijkheden om je iPhone 6 Plus autohouder in je auto te bevestigen. Zo kun je hem met een zuignap op de voorruit plaatsen, waardoor je makkelijk zicht hebt op je scherm terwijl je rijdt. De houder, waar je je smartphone in plaatst, is zo stevig dat je iPhone 6 Plus goed blijft zitten tijdens je autorit.

iPhone 6 Plus autohouder voor het luchtrooster

Voor degenen die geen kringen op de binnenkant van de autoruit willen krijgen, zijn er ook iPhone 6 Plus autohouders die je kunt bevestigen aan een luchtrooster in je auto. Tijdens het rijden is je iPhone 6 Plus op deze manier nog steeds goed te bedienen. 

Door middel van het simpele kliksysteem is je iPhone 6 Plus ook weer makkelijk uit de houder te halen als je uitstapt. Dit geldt zowel voor de iPhone 6 Plus autohouder met zuignap als voor de iPhone 6 Plus authouder voor het luchtrooster.

Bestel nu snel en makkelijk je nieuwe iPhone 6 Plus autohouder via onze webshop. Voor 17.00 uur bestelt, dan heb je je autohouder morgen al in huis.

iPhone 6 Plus Autohouder
Lees meer
Powered by Lightspeed