iPhone 6 Plus Accessoire

iPhone 6 Plus Accessoire

Dat kleine smartphones niet meer van deze tijd zijn, is overduidelijk met de komst van de iPhone 6 Plus. De grootste smartphone van Apple. Dit nieuwe design zorgt ook voor een totaal nieuwe en verbeterde gebruikerservaring. Voor zowel zakelijke als privé gebruikers. iParts4u heeft een uitgebreid assortiment iPhone 6 Plus hoesjes en andere musthaves. Zo is er altijd wel een iPhone 6 Plus accessoire voor jou beschikbaar.

De iPhone 6 Plus heeft niet langer het strakke ontwerp met rechte hoeken maar heeft afgeronde randen tussen het scherm en de achterkant van het toestel en elegante ronde hoeken. Om het unieke design te beschermen heeft iParts4u een groot iPhone 6 Plus accessoire assortiment. Er zit altijd we een mooi of juist praktische hoesje voor jouw telefoon bij. Een boek hoesje of juist alleen een hard case achterkant.

iPhone 6 Plus Accessoire Screenprotector

Op het 5,5 inch Retina HD scherm surf je fijner op het internet dat werkt op alle 4G netwerken in Nederland. Daarnaast bekijk je op dit grotere scherm zeer ontspannen naar foto’s in levendige kleuren. Een ander groot voordeel van de iPhone 6 Plus is dat je dit toestel ook in de landschapmodus kunt gebruiken. Ideaal om te gamen en films te bekijken. In het iPhone 6 Plus accessoire assortiment hebben wij een screenprotector van glas die je scherm optimaal beschermt tegen krassen.

De camerafunctie is met de komst van de iPhone 6 Plus vele malen beter geworden. Door een nieuwe sensor stelt de camera zich sneller scherp waardoor je ook bij slechte lichtomstandigheden duidelijke foto’s krijgt. Door optische beeldstabilisatie bij deze iPhone 6 Plus camera is het tot slot eigenlijk onmogelijk dat je ooit nog een slechte foto maakt.

iPhone 6 Plus Accessoire Autohouder

Door de verbeterde accuduur kun je nog langer optimaal gebruik maken van de talloze mogelijkheden van deze smartphone. Makkelijk ook om je iPhone 6 Plus als navigatie te gebruiken als je veel onderweg bent. Zoek je nog een iPhone 6 Plus accessoire, kijk dan ook eens bij de autohouders. Makkelijk navigeren en handsfree bellen.

Wanneer je je iPhone 6 Plus accessoire voor 17.00 uur hebt besteld, wordt het dezelfde werkdag nog naar je verzonden! Zorg dat je bestelbedrag boven de € 40,- is, dan is de verzending gratis.

iPhone 6 Plus Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed