iPhone 5S Oplader

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 5S Oplader

Je iPhone 5S tijdig opladen voorkomt dat je onverwacht met een lege batterij komt te staan. De nachtmerrie van elke telefoongebruiker. Met een iPhone 5S oplader kun je altijd je iPhone 5S opladen voorzien van nieuwe energie.

Een extra iPhone 5S oplader is ontzettend handig ,zodat je je iPhone 5S ook kunt opladen als je bij je vriend of vriendin bent of boven op je slaapkamer bent en geen zin hebt om naar beneden te lopen.

Als je vaak op de weg zit is het ook prettig als je je iPhone 5S op kunt laden terwijl je reist. Met de iPhone 5s autolader is dat geen enkel probleem. Je koppelt de iPhone 5S oplader simpel aan de 12V aansluiting  (of sigarettenaansteker) in je auto en de rest gaat vanzelf. Zo kom je op plaats van bestemming, met een volle batterij.

Ook hebben we oplaadstations waar je meerdere smartphones of tablets tegelijkertijd kunt opladen; erg handig als het aantal stopcontacten beperkt is.

Snel profijt van je iPhone 5S oplader? Bestel vandaag voor 17.00 uur ook nog een hoesje voor je iPhone 5S erbij, zodat je gratis verzending hebt vanaf € 40,-

iPhone 5S Oplader
Lees meer
Powered by Lightspeed