iPhone 5S Kabels

Toestel

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 5S Kabels

Is je iPhone 5S kabel aan vervanging toe? Of laadt je iPhone 5S niet meer goed op? Wil je graag een extra kabeltje om je iPhone 5S op te laden? Of is de kabel die je bij je toestel kreeg kapot gegaan? In onze webshop vind je een groot assortiment aan iPhone 5S kabels om je iPhone op te laden.

Voor elke gebruiker is er wat wils. Er is keus uit diverse kleuren kabels en ook verschillende lengtes van iPhone 5S kabels. De lengtes variëren van 90 centimeter, tot 2 meter lang, zo kun je elk stopcontact in huis bereiken. Ook vind je hier iPhone 5S kabels om je smartphone te verbinden aan een speaker of een extra hoofdtelefoon om samen met iemand naar muziek te luisteren.

Om je toestel te koppelen aan een ander apparaat hebben we ook de nodige adapter(kabels), zodat je alles eenvoudig met elkaar verbindt.

Bestel je iPhone 5S kabels met Made For iPhone licentie. Dan kun je er zeker van zijn dat je iPhone 5S kabels ook bij toekomstige updates blijven werken. "Made for iPhone" betekent dat een elektronische accessoire speciaal is ontworpen voor aansluiting op een iPhone en door de ontwikkelaar is gecertificeerd dat het voldoet aan de Apple-prestatiestandaarden.

iPhone 5S Kabels
Lees meer
Powered by Lightspeed