Selfie Hoesje iPhone 5S

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Selfie Hoesje iPhone 5S

Wil jij zo’n gaaf iPhone 5S selfie hoesje? Natuurlijk! Want daarmee maak je de mooiste selfies van jou en je vrienden op iedere locatie. 

Selfie Hoesje iPhone 5S de perfecte pasvorm voor de iPhone 5S  / 5/ SE

Een iPhone 5S selfie hoesje is tevens geschikt voor de iPhone 5 en de iPhone SE. Deze toestellen hebben namelijk dezelfde afmetingen waardoor een selfie hoesje iPhone 5S  ook perfect om de contouren van de iPhone 5 en SE past. Met dit selfie hoesje iPhone 5S worden de achterkant, zijkanten en gevoelige hoeken van iPhone 5S goed beschermd tegen lelijke gebruikersschade. Een selfie hoesje is ook niet veel dikker dan een normaal bescherm hoesje of hardcase voor je iPhone 5S. Daarnaast bevat een selfie hoesje voor de iPhone 5S dezelfde uitsparingen als een normaal iPhone 5S hoesje om alle functies van je iPhone 5S gewoon te gebruiken wanneer je gebruik maakt van een iPhone 5S selfie hoesje. 

Selfie Hoesje iPhone 5S  de oplossing voor maken van de perfecte selfie

Voor veel problemen bestaat een oplossing. Met de komst van een selfie hoesje iPhone 5S is er nu ook een oplossing voor het maken van selfies op slecht belichte locaties. Het probleem dat veel mensen ervaren is dat de personen waarmee je een selfie maakt niet allemaal even duidelijk op de foto komen te staan. In de meest gevallen is de foto veel te donker of zijn gezichten zelfs wazig weergegeven. Dit heeft alles te maken met een slecht lichtinval waar zelfs de flitser van je iPhone geen verschil bij kan maken. Met zo’n handig Selfie hoesje iPhone 5S heb jij voortaan zelf de oplossing bij de hand. 

Selfie Hoesje iPhone 5S creëer de perfecte belichting voor iedere selfie

Een selfie hoesje iPhone 5S is aan de zijkanten voorzien van diverse lampjes die je met een druk op de knop aan de achterkant van het hoesje aan en uit kunt zetten. Wanneer je deze knop aan de achterkant van het selfie hoesje ingedrukt houdt, kun je het licht helderder maken of juist extra dimmen. Met een selfie hoesje iPhone 5S in de hand zal je merken dat je op elke locatie de perfecte belichting kunt creëren, waardoor jij en je selfie vrienden te allen tijde perfect op de foto komen te staan. 

Ben jij morgenavond al de deur uit voor een festival of ga je een avond uit naar de kroeg of de bioscoop en wil je daarbij de perfecte selfie kunnen maken met je iPhone 5S / 5 of SE? Bestel dan vandaag nog voor 17.00 uur een selfie hoesje iPhone 5S van het huismerk iParts4u en ontvang deze de volgende werkdag al bij je thuis.

Selfie Hoesje iPhone 5S
Lees meer