iPhone 5S Portemonnee

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 5S Portemonnee

Een portemonnee hoesje voor je iPhone 5S? Dat bestaat en is erg handig! Veel smartphone gebruikers hebben zo’n hoesje omdat het ontzettend praktisch is.  Je kunt het ook als iPhone 6 clutch gebruiken.

Je hoeft door gebruik te maken van een iPhone 5S portemonnee niet langer een grote tas mee te nemen om spullen in te bewaren.  Vaak kies je hiervoor, omdat je belangrijke spullen verspreid zitten in een telefoonhoesje, portemonnee, agenda of kaarthouder. Door gebruik te maken van de iPhone 5S portemonnee is dit niet meer nodig.

Aan de rechterzijde voor de iPhone 5S portemonnee bevindt zich altijd ruimte voor de iPhone 5. Aan de linkerzijde bevinden zich diverse vakjes om daarnaast ook andere belangrijke zaken die je normaal verspreid bewaart in op te bergen.

Een iPhone 5S portemonnee is in onze webshop verkrijgbaar in diverse kleuren en gemaakt van diverse materialen. Zo is er zowel voor dames als heren een iPhone 5S portemonnee verkrijgbaar en is er keuze  voor die voldoet aan de diverse smaken van de smartphone gebruikers.

iPhone 5S Portemonnee
Lees meer
Powered by Lightspeed