iPhone 5S Bookcase

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 5S Bookcase

Als je een goede bescherming zoekt voor je iPhone 5S is een iPhone 5S bookcase een praktisch hoesje met verschillende vakjes voor jou. In onze webshop vind je iPhone 5S bookcase in verschillende kleuren en modellen, met diverse accessoires.

Veel van onze bookcases hebben een backcover die je makkelijk uit de iPhone 5S bookcase kunt halen. En door de magneet in de backcover weer eenvoudig terug te plaatsen. Handig als je even zonder de hele bookcase wilt bellen of alleen je iPhone mee wilt nemen. In de losse backcover is deze toch beschermd.

Daarnaast is de iPhone 5S bookcase vaak voorzien van handige vakjes om diverse spulletjes in op te bergen. Zoals je (bank)pasjes, creditcard, ov kaart, identiteitsbewijs of visitekaartjes. Zelfs voor zaken als geld en bonnetjes is vaak ruimte in een bookcase. Zodat je met de iphone 5S bookcase al je belangrijke zaken bij hebt. 

Je hebt de keuze uit diverse motieven en in verschillende materialen. Er is zelfs een suède iPhone 5S bookcase verkrijgbaar. Ook zijn er diverse lederen bookcases in ons assortiment. Van struisvogelprint tot diamantjes op je boekhoesje. Zo is er altijd een iPhone 5S bookcase die bij je past. 

iPhone 5S Bookcase
Lees meer
Powered by Lightspeed