iPhone 5S Fietshouder

Geen producten gevonden...
Incl. btw

iPhone 5S Fietshouder

Heerlijk door de bossen denderen op je mountainbike of door de polders vliegen op je racefiets. Een favoriet tijdverdrijf van vele mensen. Om de weg niet kwijt te raken of om gewoon gebruik te kunnen blijven maken van je iPhone 5S is een iPhone 5S Fietshouder een ideaal hulpmiddel voor de sportievelingen onder ons.

De fietshouder zorgt ervoor dat je iPhone 5S goed beschermd in de houder zit en is schokbestendig.  Dus ook bij een fietstocht over ruw terrein blijft je iPhone 5S fietshouder prima zitten en beschermt deze je iPhone goed tegen eventuele schokken.

Met de eenvoudig te bevestigen stuurklem bevestig je de iPhone 5S fietshouder op je mountainbike of racefiets stuur of gewoon op je omafiets die je rond het huis gebruikt. De iPhone 5S fietshouder zorgt ervoor dat je je iPhone veilig kunt gebruiken, zonder je handen van het stuur te hoeven halen.

Als je de iPhone 5S Fietshouder vandaag nog besteld voor 17:00 uur, dan kun je er morgen al een fietstocht mee maken. Bestel er nog een hoesje of screenprotector bij, dan heb je bij je bestelling vanaf 40 euro gratis verzonden in huis.

iPhone 5S Fietshouder
Lees meer
Powered by Lightspeed