iPhone 5S Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 5S Autohouder

Rondrijden met je iPhone 5S als navigatiesysteem maakt je TomTom of ander navigatiemiddel overbodig. Wel is voor je eigen en andermans veiligheid een iPhone 5S autohouder essentieel.

De iPhone 5S past perfect in de speciaal voor de iPhone 5S gemaakte autohouders. Dus ook als je over een route vol met drempels rijdt, hoef je niet te vrezen dat je iPhone 5S ineens op de vloer van je auto ligt.

iPhone 5S autohouder zuignap

In de iPhone 5S autohouder is je iPhone nog steeds prima te gebruiken. Je kunt de iPhone 5S autohouder bevestigen via de zuignap aan je raam. Dan kun je je iPhone 5S autohouder zo draaien dat je smartphone nog prima te zien is of dat je geen hinderlijke spiegeling op je scherm hebt.

iPhone 5S autohouder op luchtrooster

Een andere manier van bevestigen van de iPhone 5S autohouder is met een simpele klik aan een luchtrooster in je auto. Ook dan kun je prima je iPhone 5S blijven gebruiken en goed in het zicht plaatsen. Zo kom je veilig van A naar B en de iPhone 5S gaat met je mee.

Bestel de iPhone 5S autohouder vandaag voor 17:00 uur, dan kun je morgen al gebruik maken van deze kwalitatieve iPhone 5S autohouder.

iPhone 5S Autohouder
Lees meer
Powered by Lightspeed