iPhone 5S Accessoire

iPhone 5S Accessoire

De iPhone 5S heeft zo ontzettend veel mogelijkheden en functies naast bellen. Je kunt appen, mailen, filmen, fotograferen en op elk moment het laatste nieuws bekijken. Niet voor niets wordt de iPhone 5S de telefoon voor de toekomst genoemd! iParts4u heeft een groot assortiment aan iPhone 5S musthaves. Zo is er altijd een iPhone 5S accessoire naar je keuze.

De iPhone 5S is ook erg energiezuinig waardoor deze langer meegaat.  Daarnaast brengt Apple met de komst van de iPhone 5S voor het eerst een toestel op de markt dat alle Nederlandse 4G netwerken ondersteunt. Handig als je via Spotify naar de radio luistert. Een handig iPhone 5S accessoire is dan ook een autohouder voor op je luchtrooster of juist met een zuignap.

iPhone 5S Accessoire Sport

Net als bij de overgang van de iPhone 4 naar de iPhone 4S zijn de veranderingen van de iPhone 5S ten opzichte van de iPhone 5 vooral intern. De iPhone 5S is heeft hetzelfde design en is net zo licht van gewicht als zijn voorganger. Lekker licht, dus prima mee te nemen als je gaat sporten. Om je iPhone 5S dan te beschermen, kun je een sportband gebruiken. Kies dit iPhone 5S accessoire uit ons uitgebreide assortiment.

iPhone 5S Accessoire Hoesjes

De verbeterde camera van de iPhone 5S bevat twee flitsers. Hierdoor worden je persoonlijke momenten bijzonder mooi en natuurlijk weergegeven. De camera biedt daarnaast de mogelijkheid om in slow motion te filmen. Om je smartphone en de camera te beschermen, kun je keuze maken uit diverse iPhone 5S hoesjes zoals de bookcase of juist een ultradun siliconen achterkant.

iPhone 5S Accessoire Speakers

De iPhone 5S bevat een A7 chip die dit toestel nog sneller maakt dan zijn voorgangers. De processor maakt het bijvoorbeeld mogelijk om video’s en games met een hoge resolutie gemakkelijk af te spelen. Dan is een Democracy bluetooth speaker een onmisbaar iPhone 5S accessoire om je muziek goed te kunnen horen.

Wil je zo snel mogelijk je iPhone 5S accessoire in huis hebben? Bestel en betaal voor 17.00 uur en je hebt de volgende werkdag je iPhone 5S accessoire in huis!

iPhone 5S Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed