iPhone 5C Accessoire

iPhone 5C Accessoire

Over de komst van de iPhone 5C is veel te doen geweest. Het is een goedkopere variant van de iPhone 5. Het grote verschil is de behuizing die gemaakt is van een harde coating in de kleuren blauw, groen, roze geel en wit. Als iPhone 5C accessoire kun je bij de kleur van je iPhone 5C ook een gekleurde sportarmband kiezen of een waterdichte hoes om zorgeloos te kunnen sporten.

De vormgeving van de iPhone 5C ligt in lijn met de andere iPhone modellen wat betreft de afgeronde hoeken en de rest van het design. Hierdoor ligt de iPhone 5C gemakkelijk in de hand. Je iPhone 5C heeft daardoor niet alleen een mooie uitstraling maar is ook erg praktisch.

iPhone 5C Accessoire Accu Case

Door de A6 processor is het mogelijk om snel te wisselen tussen de verschillende functies van deze smartphone. Je kunt meerdere vensters tegelijkertijd openen zonder dat het toestel daardoor erg traag wordt. In vergelijking met de iPhone 5 heeft de iPhone 5C een grotere accu waardoor dit toestel langer meegaat zonder op te laden. Mocht je toch een externe accu als iPhone 5C accessoire kunnen gebruiken dan heeft iParts4u die ook in het assortiment.

Ook wordt er door de iPhone 5C ondersteuning geboden aan alle 4G netwerken in Nederland. Dit alles maakt het mogelijk om onbezorgd te mailen, appen en te surfen op het internet. Een luchtrooster autohouder is dan ook ideaal om te gebruiken als je je iPhone 5C als navigatie gebruikt. Een makkelijk iPhone 5C accessoire voor in je auto.

iPhone 5C Accessoire Kabels

Om je foto’s gemaakt met je iPhone 5C makkelijk op je computer te kunnen bekijken, hebben wij een docking station in ons assortiment. Of om je muziek te luisteren in de auto is een AUX kabel erg handig. Met dit iPhone 5C accessoire kun je makkelijk je smartphone aansluiten op de autoradio.

Als je voor 17.00 uur je iPhone 5C accessoire hebt besteld en ook de betaling hebt afgerond, sturen wij je iPhone 5C accessoire dezelfde dag nog naar je op.

iPhone 5C Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed