iPhone 5 Screenprotector

Toestel

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 5 Screenprotector

Met de komst van de iPhone 5 in 2012 bracht Apple al weer de zesde generatie van de populaire telefoon op de markt. Ten opzichte van de vorige generaties is het beeldscherm van de iPhone 5 een stukje groter. Hierdoor heb je nog beter zicht op al je apps en ook met het maken van foto’s of video’s heb je hier veel profijt van.

Het zou zonde zijn om door sleutels of andere scherpe spullen in je broekzak of tas krassen of viezigheid op je display te krijgen. Een iPhone 5 screenprotector voorkomt dit. Met zijn structuur die uit meerdere lagen bestaat, geeft de iPhone 5 screenprotector een optimale bescherming.

De iPhone 5 screenprotector is eenvoudig en snel op je beeldscherm te plaatsen, doordat hij perfect op maat is gemaakt voor de iPhone 5. Mocht je de screenprotector ooit willen verwijderen of vernieuwen voor een nieuw exemplaar, dan zal de iPhone 5 screenprotector geen lijmresten op je display achterlaten.

Je iPhone 5 beeldscherm blijft er dankzij de iPhone 5 screenprotector als nieuw uit zien. Bestel je iPhone 5 screenprotector vandaag nog voor 17:00 uur, dan ligt je bestelling de volgende werkdag al bij je op de mat. 

iPhone 5 Screenprotector
Lees meer
Powered by Lightspeed