iPhone 5 Kabels

Toestel

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 5 Kabels

De iPhone 5 heeft een nieuwe connector gekregen, anders dan de eerdere generatie iPhones. In plaats van een 30 pins connector is de iPhone 5 uitgerust met de kleinere en smallere lightning connector. Deze nieuwe connector past mooi bij het strakke en langere design van de iPhone 5.

In onze webshop vind je vele lightning iPhone 5 kabels om je iPhone 5 op te laden of te verbinden met andere apparaten zoals headsets of speakers. iPhone 5 kabels zijn er in allerlei kleuren en lengtes. Variërend van 90 centimeter tot zelfs 2 meter, zodat je bij elk stopcontact in huis kan komen.

Alle iPhone 5 kabels zijn voorzien van de “Made For iPhone”  licentie. Dit betekent dat een elektronische accessoire speciaal is ontworpen voor een aansluiting op een iPhone en door de ontwikkelaar is gecertificeerd dat het voldoet aan de Apple-prestatiestandaarden. Bij elke nieuwe update blijven de iPhone 5 kabels werken.

Betaalbare kwalitatieve iPhone 5 kabels bestel je eenvoudig en snel via ons webshop. Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. 

iPhone 5 Kabels
Lees meer
Powered by Lightspeed