Selfie Hoesje iPhone 5

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Selfie Hoesje iPhone 5

Ben jij een echte selfie maker van jezelf, je vrienden en je vriendinnen? Het zijn vaak mooie herinneringen aan mooie momenten die leuk zijn om te delen op social media of heel waardevol zijn om op een later moment aan terug te denken, deze onvergetelijke momenten. Zorg er met een selfie hoesje iPhone 5 voor dat iedere selfie er ook perfect uit ziet.

Selfie hoesje iPhone 5 maak selfies zoals Kim Kardashian

Je altijd al afgevraagd hoe het Kim Kardashian, Sylvie Meis, Beyonce en vele anderen lukt om zo’n jaloersmakende perfecte selfie te maken? Wees gerust  het is niets persoonlijks. Deze sterren gebruiken voor het maken van de perfecte selfie de juiste gadgets die nu ook voor jou verkrijgbaar zijn. Zij maken namelijk gebruik van een selfie hoesje iPhone 5 die ook jij nu eenvoudig en snel kunt bestellen in de webshop van iParts4u.

Selfie hoesje iPhone 5 onmisbaar voor het maken van een mooie selfie

Zoals je waarschijnlijk zelf al hebt ondervonden, is niet elke locatie even geschikt om een mooie selfie te maken. De meeste problemen ontstaan op locaties waar er te weinig licht is. Selfies gemaakt op donkere locaties zijn in de meeste gevallen niet echt duidelijk en daardoor stukken minder mooi. Met een selfie hoesje iPhone 5 heb je zelf de zeggenschap over de belichting bij het maken van een selfie. Aan de achterkant van het selfie hoesje voor je iPhone 5 bevindt zich namelijk een drukknop waarmee je de belichting aan de zijkanten van deze iPhone 5 selfie case aan en uit kunt zetten. Bij het inhouden van deze knop op het selfie hoesje iPhone 5 kun je zelfs de intensiteit van de belichting regelen. Niets staat jou met dit selfie hoesje iPhone 5 dan nog in de weg om een mooie foto te maken.

Selfie hoesje iPhone 5 ook geschikt voor de iPhone 5S en SE

Omdat de iPhone 5, de iPhone 5S en de iPhone SE allemaal dezelfde afmetingen hebben is een selfie hoesje iPhone 5 perfect passend voor al deze types. Het selfie hoesje beschermt zowel de iPhone 5, de iPhone 5S als de iPhone SE aan de achterkant, zijkanten en de gevoelige hoeken. Een selfie hoesje iPhone 5 is vergelijkbaar met een iPhone 5 hoesje waardoor je een selfie hoesje met je iPhone dan ook net zo gemakkelijk met je meeneemt in je tas of broekzak.

Wil jij zo’n onmisbaar selfie hoesje morgen al bij je thuis ontvangen? Bestel een selfie hoesje iPhone 5 van het huismerk iParts4u dan vandaag nog voor 17.00 uur dan wordt jou selfie hoesje iPhone 5 dezelfde dag nog, ter verzending, aangeboden bij het postkantoor.

Selfie Hoesje iPhone 5
Lees meer