iPhone 5 Portemonnee

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 5 Portemonnee

Wat neem jij altijd mee wanneer je op pad gaat? Natuurlijk je telefoon maar ook je (bank)passen en geld. Hoe handig is het als je al deze zaken mee kunt nemen in een handige en compacte iPhone 5 portemonnee? Erg handig en daarom is een iPhone 5 portemonnee ook erg populair!

Uiteraard wordt je iPhone 5 bijzonder goed beschermd in een iPhone 5 portemonnee. Je toestel wordt namelijk aan alle kanten goed beschermd tegen lelijke krassen, stoten en vuil.  Je iPhone 5 blijft er op die manier ook in een iPhone 5 portemonnee als nieuw uitzien.

Een iPhone 5 portemonnee heeft naast ruimte voor je toestel meestal diverse vakjes. Op die manier is er niet alleen ruimte voor (bank)passen en geld maar bijvoorbeeld ook voor bonnetjes, klantenkaarten en visitekaartjes. Er bestaat zelfs een iPhone 5 portemonnee om een leuke foto in te plaatsen.

Dus sleep niet langer allerlei belangrijke spullen los van elkaar met je mee! Kies voor een iPhone 5 portemonnee voor je telefoon en andere zaken die je vaak nodig hebt, zodat je alles gemakkelijk bij de hand hebt.

iPhone 5 Portemonnee
Lees meer
Powered by Lightspeed