iPhone 5 Accu Case

iPhone 5 Accu Case

Krijg jij ook al de zenuwen wanneer je iPhone nog maar een paar procent aan batterij heeft? Het moment dat  je geen gebruik meer kunt maken van je toestel en dus geen contact meer kunt leggen en op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws is een ware nachtmerrie. Zeker wanneer je nog ver verwijderd bent van een energiebron, omdat je bijvoorbeeld nog een lange treinreis tegemoet gaat.

Door gebruik te maken van een iPhone 5 accu case voorkom je op elk moment een lege batterij en kun je altijd gebruik blijven maken van je toestel. Een iPhone 5 accu case neemt weinig ruimte in beslag en je neemt deze daarom gemakkelijk mee in je tas. Zo heb je ook bij onvoorziene omstandigheden een iPhone 5 accu case bij de hand om je iPhone op elk moment op te kunnen laden.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een gewone beschermhoes om te ruilen voor een iPhone 5 accu case. De iPhone 5 accu case biedt namelijk eenzelfde bescherming als een gewoon bescherm hoesje. Het heeft echter als grote voordeel dat je toestel niet zo snel leeg raakt.

iPhone 5 Accu Case
Lees meer
Powered by Lightspeed