iPhone 5 Accessoire

iPhone 5 Accessoire

De iPhone 5 is alweer een stuk groter in vergelijking met haar voorgangers. De touch sensoren van dit toestel zijn verwerkt in het scherm en daarom is dit toestel ook een stuk dunner. Dit alles maakt dat deze smartphone een geheel ander uiterlijk heeft dan de vorige exemplaren en stukken lichter aanvoelt.

Het elegante uiterlijk van de iPhone 5 kun je prima benadrukken en beschermen met een hoesje uit het uitgebreide assortiment van iParts4u. Maak een keuze uit een iPhone 5 accessoire zoals een boekhoesje, een siliconen achterkant of juist een waterdichte hoes.

Met het groter worden van het toestel wordt het mogelijk om de iPhone 5 te voorzien van een 4 inch scherm. Hierdoor is er plaats voor een extra rij apps en dus nog meer mogelijkheden op je telefoon. Een screenprotector is een uitstekende iPhone 5 accessoire om het scherm van je iPhone 5 extra te beschermen tegen krassen.

iPhone 5 Accessoire Hoesjes

iParts4u heeft een groot assortiment aan accessoires van hoesjes, een stylus pen tot dockingstations. Zit je veel op de weg dan is een autohouder ook een onmisbaar iPhone 5 accessoire. Maak je keuze uit een zuignap houder of kies je voor montage op je luchtrooster. Bij iParts4u heb je verschillende autohouders als iPhone 5 accessoire.

Om je ervan te verzekeren dat je altijd genoeg stroom in je iPhone 5 hebt, is een externe accu een onmisbaar iPhone 5 accessoire. Ook kun je kiezen voor een accu case hoesje. Praktisch en eenvoudig te bevestigen om je smartphone.

iPhone 5 Accessoire bestellen

Bestel je je iPhone 5 accessoire voor 17.00 uur? Dan wordt jouw iPhone 5 accessoire dezelfde dag nog verzonden en kun je morgen meteen je kostbare iPhone 5 beschermen tegen alle soorten krassen, stoten en vuil!
iPhone 5 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed