iPhone 4S Waterdicht Hoesje

Kleur

Materiaal

Motief

iPhone 4S Waterdicht Hoesje

Dat een iPhone niet tegen water kan, weten de meeste mensen wel maar toch vergeten veel mensen om te zorgen voor een extra bescherming op vochtige locaties of tijdens slechte weersomstandigheden.

Lig je lekker in bad of aan het zwembad, ben je aan het vissen, zit je op de boot of ben je anderszins met water bezig voorkom dan lelijke waterschade. Ook op een regenbui, die bij ons jammer genoeg regelmatig voorkomt, kun je je goed voor bereiden. Zorg dat je altijd een iPhone 4S waterdicht hoesje binnen handbereik hebt, want een ongelukje is snel gebeurd.

Een iPhone 4S waterdicht hoesje is verkrijgbaar in diverse varianten. Je hebt harde modellen om bijvoorbeeld op je fiets te bevestigen waarna je deze gemakkelijk kunt laten zitten. Daarnaast zijn er ook modellen voor wat betreft een iPhone 4S waterdicht hoesje die je gemakkelijk kunt opvouwen en als een klein pakketje kunt meenemen in je tas.

Een iPhone 4S waterdicht hoesje is altijd voorzien van een doorzichtige voorkant, zodat je te allen tijde zicht blijft behouden op je toestel en deze kunt aflezen.

iPhone 4S Waterdicht Hoesje
Lees meer
Powered by Lightspeed