iPhone 4S Portemonnee

Kleur

Materiaal

iPhone 4S Portemonnee

Is het niet onwijs handig als je naast je telefoon nog andere zaken met je mee kunt nemen in een iPhone 4S portemonnee hoesje?

Ben je student? Dan neem je niet alleen je telefoon met je mee maar bijvoorbeeld maar ook je OV-kaart en studentenpas. Hoef je geen gebruik meer te maken van het openbaar vervoer dan vervang je je OV-kaart natuurlijk voor je rijbewijs in dit handige iPhone 4S portemonnee hoesje.

Ook is een iPhone 4S portemonnee hoesje erg handig wanneer je uit gaat. Naast je iPhone 4S heb je ruimte voor je ID-kaart en briefgeld.  Of denk aan een dagje shoppen waarbij je voldoende ruimte hebt voor bonnetjes, je pinpas, creditcard en klantenkaart. Je iPhone 4S portemonnee hoesje vormt dan de ideale vervanger voor een grote portemonnee.

Heb je een eigen zaak? Dit iPhone 4S portemonnee hoesje maakt het mogelijk om altijd een stel visitekaartjes bij de hand te hebben.

Herken je jezelf in een van bovenstaande scenario’s dan is een iPhone 4S portemonnee hoesje zeker iets voor jou! Je zult verstelt staan van het gemak dat je ervan zult ondervinden.

iPhone 4S Portemonnee
Lees meer
Powered by Lightspeed