iPhone 4S Accessoire

iPhone 4S Accessoire

De iPhone 4S is het vijfde toestel dat door Apple op de markt is gebracht. Met de komst van dit toestel wordt het strakke design dat is ingezet bij de iPhone 4 doorgezet. Om het design van je iPhone 4S te beschermen kun je kiezen voor een passend iPhone 4S accessoire, zoals een handige bookcase of een dun siliconen tpu hoesje.

Het meest opvallende is de uit glas bestaande voor- en achterkant. Een heel handige iPhone 4S accessoire is een screenprotector. Met een screenprotector op je scherm krijgt je geen krassen ed. op je display. Ook zijn er backcovers die je op de achterkant kunt plakken.

iPhone 4S Accessoire vinden

Wil je met je iPhone 4S muziek luisteren, dan is een bluetooth speaker handig als iPhone 4S accessoire. Of kies voor een stylus pen om makkelijk en secuur dingen op je scherm aan te wijzen. De stylus pen iPhone 4 accessoire is er ook met een handige laser en lampje.

Ben je vaak verstoken van een stopcontact om je iPhone 4S op te laden? Zorg dan voor een externe accu case waar je je iPhone 4S makkelijk in klikt. Een handig iPhone 4 accessoire als je vaak van huis bent of een weekend naar een festival gaat.

iPhone 4S Accessoire Hoesjes Sport

Als je gaat sporten, is een handige iPhone 4S accessoire een sportband voor je iPhone 4S. Deze doe je om je bovenarm, waarbij je alle functies gewoon kunt blijven gebruiken. En ook je muziek heel handig af kunt luisteren. Je telefoon is toch behoorlijk bescherm in zo’n sportarmband hoes.

Wil je je iPhone 4S accessoire de volgende dag in huis hebben? Bestel voor €40,- en je bestelling wordt gratis verstuurd.

iPhone 4S Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed