iPhone 4 Onderdelen

Geen producten gevonden...
Incl. btw

iPhone 4 Onderdelen

Een ongelukje is snel gebeurd, je let even niet op en je iPhone 4 valt al snel van de bank of tafel. Of je lieve dochtertje van twee heeft hem in haar handen gehad en bij het schrikken van de trilfunctie uit haar handjes laten vallen. Allemaal kleine alledaagse dingen die voor scheuren en barsten in je iPhone 4 kunnen zorgen of voor andere defecten aan je iPhone 4.

In onze webshop vind je allerlei iPhone 4 onderdelen om je toestel weer als nieuw te maken. Nieuwe complete en originele iPhone 4 displays. Zodat je snel weer foto’s van je kind kunt maken, en ze ook daadwerkelijk kunt zien. Ook de achterkant van een iPhone 4 is gemaakt van glas, en dus kan er snel iets kapot aan gaan.

Bij barsten, scheuren of zelfs bij vele krassen is het beter om de achterkant, ook wel iPhone 4 backcover genoemd, te vervangen. Deze en andere iPhone 4 onderdelen zijn verkrijgbaar in onze webshop.

De iPhone 4 onderdelen zijn origineel en betaalbaar. Dus wil je morgen al van je iPhone 4 onderdelen gebruik maken, bestel dan vandaag nog voor 17.00 uur. 

iPhone 4 Onderdelen
Lees meer
Powered by Lightspeed