iPhone 4 Portemonnee Hoesje

Kleur

Materiaal

iPhone 4 Portemonnee

Wil je graag een telefoonhoesje dat je tegelijkertijd ook als portemonnee kunt gebruiken dan is het iPhone 4 portemonnee hoesje hetgeen wat je zoekt. Kijk snel verder en laat je overtuigen om te kiezen voor een iPhone 4 portemonnee hoesje.

Door de uitermate praktische indeling kun je ontzettend veel zaken kwijt in deze compacte case. Zo’n iPhone 4 portemonnee hoesje is erg praktisch wanneer je op pad gaat. Je hebt alles bij de hand en hoeft toch maar weinig mee te nemen. Je kunt het ook een iPhone 4 clutch noemen. Zo handig om mee te nemen.

Natuurlijk vraag je je nu af wat je dan zoal kunt opbergen in een iPhone 4 portemonnee hoesje. Een greep uit de mogelijkheden zijn je ID-kaart, Ov-kaart en rijbewijs maar daarnaast kun je ook denken aan klantenkaarten, visitekaartjes, bonnetjes, briefgeld, pasfoto’s, spaarkaarten en papiertjes met notities.

Zowel voor dames als heren is een iPhone 4 portemonnee hoesje erg in. Door het grote aanbod aan iPhone 4 Portemonnee hoesjes kun je kiezen voor een neutrale variant of juist een iPhone 4 portemonnee hoesje met een mannelijke dan wel vrouwelijke uitstraling.

iPhone 4 Portemonnee Hoesje
Lees meer
Powered by Lightspeed