iPhone 4 Hoesjes

iPhone 4 Hoesjes

Voor veel mensen is hun toestel vrijwel onmisbaar en hun beste vriend. Voor de iPhone 4 met zijn mooie design gemaakt van glas is dat niet anders. Echter, de bijna volledig glazen samenstelling van de iPhone 4 maakt hem niet alleen erg mooi, maar ook kwetsbaar. Het vervangen van het display of de backcover is kostbaar.

Een iPhone 4 hoesje is een goede en stuk goedkopere oplossing. En je iPhone 4 blijft er ook nog eens goed uit zien. Met de ruime keuze aan designs en kleuren, kun je altijd de laatste trends volgen of je iPhone 4 perfect laten matchen bij je pas gekochte outfit.Onze iPhone 4 hoesjes zijn van een goede kwaliteit en toch goed betaalbaar.

Er zit veel verschil in de materialen waar de iPhone 4 hoesjes van gemaakt zijn. Zo zijn er siliconen  en TPU hoesjes, die flexibel en strak om je iPhone 4 passen. Geen ruimte meer in je broekzak voor je portemonnee? Stop dan je bankpasjes of briefgeld in een bookcase die daarvoor extra vakjes heeft.

Sneller typen dan je vrienden, maar zijn de knopjes op het touchscreen van de iPhone 4 te klein, dan is een iPhone 4 Hoesje met een ingebouwd keyboard misschien iets voor jou.

Kies het iPhone 4 hoesje wat bij jou past uit onze webshop. Bestel er nog een iPhone 4 screenprotector bij en misschien is je bestelling dan groter dan €40,-. Dan wordt je bestelling gratis bezorgd.

iPhone 4 Hoesjes
Lees meer
Powered by Lightspeed