iPhone 4 Accessoire

iPhone 4 Accessoire

Met de komst van de iPhone 4 kreeg de iPhone een nieuw design. Geen bolle achterkant meer zoals bij zijn voorganger maar recht wat bijdraagt aan het strakke design van deze iPhone. Een passende iPhone 4 accessoire, zoals een handige bookcase of een ultradun siliconen tpu hoesje dat het mooie design van je smartphone beschermt.

Het meest opvallende is de uit glas bestaande voor- en achterkant. Door de vet afstotende laag op dit glas worden lelijke vingerafdrukken voorkomen. Om het scherm van je iPhone 4 extra te beschermen, kun je een screenprotector op je scherm plakken. Een screenprotector is een onmisbaar iPhone 4 accessoire, waardoor je geen krassen, ed. op je display krijgt.

Een handig iPhone 4 accessoire om geen vette vingers op je smartphone te krijgen, is de stylus pen. Deze is er ook met een laser en een lampje, zodat je tijdens een presentatie ook makkelijk kunt aanwijzen.

iPhone 4 Accessoire Hoesjes

Door de gyroscoop in de iPhone 4 wordt bepaald of het toestel zich verticaal, horizontaal of schuin bevindt.  Door de aanwezige versnellingsmeters kunnen bijvoorbeeld ook bewegingssnelheid en het aantal graden weergegeven worden. Handig om je snelheid te meten tijdens het sporten. Gebruik dan de iPhone 4 accessoire als een sport armband waar je telefoon veilig in opgeborgen wordt.

De iPhone 4 bevat een supersnelle processor die daarnaast rekening houdt met het batterijverbruik. Wanneer je iPhone 4 bijna leeg is, maak je gebruik van een externe accu case voor je iPhone 4 die je eenvoudig om je smartphone klikt. Wanneer je vaak van huis af bent of een weekend naar een festival gaat, is een externe accu voor je iPhone 4 een handige iPhone 4 accessoire.

Wil je je iPhone 4 accessoire de volgende dag in huis hebben? Bestel en betaal je iPhone 4 accessoire voor 17.00 uur en je hebt je accessoire de volgende (werk)dag in huis!

iPhone 4 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed