iPad Pro Oplader 9.7 inch

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Pro Oplader 9,7 inch

Op zoek naar een nieuwe iPad Pro Oplader 9,7 inch of heb je graag een extra Oplader voor je iPad Pro 9,7 inch? Dan ben je bij iParts4u aan het juiste adres. Wij hebben namelijk opladers waarmee je je iPad Pro 9,7 inch op verschillende locaties kunt opladen. Deze iPad Pro Oplader 9,7 inch zijn er in verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar met verschillen in laadvermogen.

iPad Pro Oplader 9,7 inch voor stopcontact als stroomvoorziening

Wanneer je op zoek bent naar een iPad Pro Oplader 9,7 inch waarmee jij je iPad Pro 9,7 inch kunt opladen met behulp van een stopcontact heb je verschillende mogelijkheden in de webshop van iParts4u. Kies bijvoorbeeld voor een iPad Pro Oplader 9,7 inch met een laadvermogen van 10w of 12W of zelfs voor een iPad Pro 9,7 inch met de mogelijkheid om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden. Zo worden je iPad Pro 9,7 inch en bijvoorbeeld je iPhone tegelijkertijd opgeladen met eenzelfde iPad Pro Oplader 9,7 inch. Hoe handig is dat? Zeker met een extra lange iPad Pro oplaadkabel.

iPad Pro Oplader 9,7 inch voor in de auto

Veel personen zijn tegenwoordig onderweg met hun iPad Pro 9,7 inch, omdat ze hun iPad meenemen naar bijvoorbeeld het werk, vrienden of op vakantie. De auto vormt dan ook de perfecte plek om je iPad Pro 9,7 inch op te laden met een iPad Pro Oplader 9,7 inch voor in de auto. Een iPad Pro Oplader 9,7 inch voor in de auto is helemaal handig, zo niet noodzakelijk, als je je iPad Pro 9,7 inch ook gebruikt als navigatiesysteem in je auto. Je iPad Pro 9,7 inch wordt opgeladen terwijl jij onderweg bent, zodat jij gebruik kunt maken van een opgeladen iPad Pro 9,7 inch wanneer je op de plaats van bestemming bent.

iPad Pro Oplader 9,7 inch zonder stroomvoorziening

Ben je niet thuis, op kantoor of in de auto waar jij je iPad Pro 9,7 inch kunt opladen met een iPad Pro Oplader 9,7 inch dan maken ze jou met een iPad Pro Oplader 9,7 inch in de vorm van een externe accu ook niets. Met de externe accu heb jij een eigen stroomvoorziening bij de hand waarop jij je iPad Pro 9,7 inch op elk moment kunt aansluiten. De externe accu functioneert dan net als een iPad Pro Oplader 9,7 inch die je in het stopcontact steekt of in de sigarettenaansteker van je auto plaatst alleen ben je daarmee op geen enkele manier gebonden aan een bepaalde locatie. Een iPad Pro Oplader 9,7 inch in de vorm van een externe accu is dan ook ideaal voor op festivals of op de camping.

Bestel eenvoudig en snel je iPad Pro Oplader 9,7 inch

Kun jij de iPad Pro Oplader 9,7 inch combineren met leuke andere producten in onze webshop en komt het totaalbedrag van je bestelling boven de 40 euro dan betaalt iParts4u voor jou de verzendkosten. Bestel je voor 17.00 uur, dan wordt de oplader dezelfde werkdag nog verzonden.

iPad Pro Oplader 9.7 inch
Lees meer
Powered by Lightspeed