iPad Pro Smart Case 9.7 inch

Kleur

Materiaal

Motief

iPad pro smart case 9.7 inch

Een smartcase om je iPad Pro 9.7 inch te beschermen is een goede keuze! Smartcases worden al gemaakt sinds de eerste types iPad op de markt zijn. Door de grote populariteit van deze beschermhoes zijn ze te vinden voor elke nieuwe iPad die op de  markt verschijnt. Zo zijn er ook voor de iPad Pro 9.7 inch diverse smart cases te vinden in onze webshop.

Met een smart case de ideale bescherming

Een iPad Pro 9.7 inch smart case is speciaal op maat gemaakt voor de iPad Pro 9.7 inch. Wanneer je je iPad in deze hoes bevestigt, sluit de smart case volledig aan en wordt je iPad Pro 9.7 inch rondom volledig beschermd. Toch is je iPad Pro door de hoes niet veel dikker geworden, zodat je deze nog steeds makkelijk mee kan nemen.

iPad Pro 9.7 inch smart case heeft diverse uitsparingen

Door de diverse uitsparingen in de smart case kun je alle functies van je iPad Pro 9.7 inch gewoon blijven gebruiken. Aan de achterkant van de smart case zit een uitsparing voor de camera en aan de onderkant een uitsparing voor de oplaadpoort. Hierdoor kun je je iPad Pro gewoon in de iPad Pro 9.7 inch smart case laten zitten wanneer je gebruik maakt van de functies op je iPad Pro.

Buig je smart case om tot standaard

De frontflip van de smartcase is eenvoudig om te klappen tot een stevige en stabiele standaard waar jij je iPad Pro 9.7 inch veilig tegenaan kunt laten leunen. Met deze smart case voor de iPad pro 9.7 inch creëer je eenvoudig een standaard zodat je makkelijker kunt typen op je iPad Pro. In een handomdraai maak je de standaard waar jij je iPad Pro tegenaan kunt laten leunen om nog comfortabeler naar een video of film te kijken.

Speciale leder look smart case voor de iPad Pro 9.7 inch in diverse kleuren

De meeste smartcases voor de iPad Pro 9.7 inch hebben een mooie en elegante leder look. Uiteraard heb je qua kleur volop keuze. In onze webshop vind je verschillende kleuren van smartcases in elegante kleuren tot heel opvallende kleuren. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de gelegenheid kies je voor een uiterlijk dat het meest geschikt is.

Je iPad Pro 9.7 inch smart case snel in huis

Wanneer jij een iPad Pro 9.7 inch hebt, wil je die natuurlijk zo snel mogelijk op een goede manier beschermen. Wij zorgen ervoor je voor 17.00 uur bestelde iPad Pro 9.7 inch smart case de volgende werkdag bij je op de deurmat valt. Er zijn nog diverse andere handige accessoires voor je iPad Pro 9.7 inch in onze webshop te vinden. Als het totaal bedrag van je bestelling boven de 40 euro komt dan wordt je bestelling gratis naar je toegezonden.

iPad Pro Smart Case 9.7 inch
Lees meer
Powered by Lightspeed