iPad Pro 9.7 inch Autohouder

Geen producten gevonden...
Incl. btw

iPad Pro 9.7 inch autohouder

Neem jij de iPad Pro 9.7 inch mee in de auto voor jezelf of voor je bijrijders? Zorg dan voor een goede bescherming door gebruik te maken van een iPad Pro 9.7 inch autohouder.

Een autohouder voor de iPad Pro 9.7 inch is voorzien van een stevige behuizing die precies om de contouren van de iPad Pro 9.7 inch past. De behuizing is in elke gewenste kijkhoek te draaien, zodat de gebruiker steeds zijn/haar gewenste kijkhoek kan creëren.

Deze iPad Pro 9.7 inch autohouder is ideaal voor de bestuurder van een auto. Op deze manier kan hij of zij handsfree gebruik maken van de belfunctie en navigatiefunctie van de iPad Pro.

Bij de kids op de achterbank is de autohouder voor de iPad Pro 9.7 inch ook erg geliefd. Met een autohouder kunnen zij gedurende de autorit lekker films en video’s bekijken op de iPad.

Wil jij of een van je bijrijders morgen al in de auto gebruik maken van de iPad Pro? Bestel de iPad Pro 9.7 inch autohouder dan vandaag voor 17.00 uur in de webshop van iParts4u. De iPad Pro 9.7 inch autohouder wordt dan dezelfde dag nog naar je toegezonden.

Lees meer