iPad Pro Toetsenbord 12.9 inch

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

Motief

iPad Pro toetsenbord 12.9 inch

Beter dan met welke andere iPad dan ook ben je met de iPad Pro in staat om de voordelen van een laptop te creëren door gebruik te maken van een iPad Pro toetsenbord. Met een toetsenbord speciaal voor de iPad Pro 12.9 inch ben je in staat zowel de voordelen van een compacte iPad als een praktische laptop te combineren. 

iPad Pro toetsenbord 12.9 inch eenvoudig gekoppeld

Een groot voordeel van een iPad Pro toetsenbord is dat je je iPad Pro 12.9 inch gemakkelijk kunt koppelen en loskoppelen met behulp van de Bluetooth verbinding. Vooral wanneer je veel gebruik maakt van je iPad Pro 12.9 inch wil je eenvoudig kunnen wisselen tussen de mogelijkheden waarvoor je een iPad Pro kunt gebruiken. Dus wil je bijvoorbeeld lezen of een film bekijken dan is het handig om dit te doen op een losse iPad Pro 12.9 inch, je hebt daarvoor geen iPad Pro toetsenbord 12.9 inch nodig. Wil je daarna gaan chatten of bijvoorbeeld een verslag typen, dan is het uitermate handig wanneer je daarbij gebruik kunt maken van een ‘’ouderwets’’ toetsenbord. 

iPad Pro toetsenbord extra functionaliteiten

Op dit toetsenbord voor je iPad Pro 12.9 inch vind je ook de opties die behoren tot een normaal toetsenbord maar waarvoor je op de iPad Pro zelf meerdere stappen moet doorlopen. Denk bijvoorbeeld aan de cijfertoetsen en de symbooltoetsen. Met een iPad Pro toetsenbord 12.9 inch ben je in staat sneller te typen waardoor je chatsessies vlot kunnen verlopen en je al je verslagen veel sneller op papier hebt staan. 

iPad Pro Toetsenbord 12.9 inch in handige hoes

Omdat er ontzettend veel gebruik wordt gemaakt van een toetsenbord zijn er diverse iPad Pro toetsenborden gecreëerd die verwerkt zijn in een hoes om je iPad Pro 12.9 inch gelijktijdig te beschermen. Wanneer je veel gebruik maakt van een toetsenbord voor je iPad Pro 12.9 inch sla je met een iPad Pro toetsenbord 12.9 inch twee vliegen in een klap. Je kunt gebruik maken van het iPad Pro toetsenbord terwijl je iPad Pro 12.9 inch perfect wordt beschermd.   

In de webshop van iParts4u vind je diverse iPad Pro toetsenborden, al dan niet verwerkt in een hoes. Elke iPad Pro toetsenbord hoes is voorzien van een duidelijke en volledige beschrijving en voorzien van duidelijke foto’s. Hierdoor krijg je een goed beeld van ieder iPad Pro toetsenbord 12.9 inch en ben je in de gelegenheid om de voor jouw juiste keuze te maken. 

iPad Pro Toetsenbord 12.9 inch
Lees meer
Powered by Lightspeed