iPad Pro Smart Case 12.9 inch

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Pro 12.9 inch smart case

Een smart case voor de iPad Pro 12.9 inch is perfect geschikt om je kostbare iPad Pro 12.9 inch te beschermen tegen lelijke schades. Een iPad Pro 12.9 inch smart case heeft een luxe uitstraling waardoor deze perfect aansluit bij het uiterlijk van je iPad Pro 12.9 inch.

Volledige bescherming met iPad Pro 12.9 inch smart case

Wanneer jij je iPad Pro 12.9 inch op een gedegen manier wilt beschermen, kies je voor een bescherming die volledig rondom je iPad Pro valt. Zo bescherm je de achterkant, zijkanten en voorkant van je iPad Pro 12. 9 inch op een goede manier tegen lelijke krassen en stoten. Een smart case speciaal voor de iPad Pro 12.9 inch voldoet hieraan en vormt dan ook een perfecte bescherming voor je iPad Pro 12.9 inch.

Smart case met perfecte pasvorm voor je iPad Pro 12.9 inch

Een smart case die speciaal op maat gemaakt is voor je iPad Pro 12.9 inch past precies in de case. Je iPad Pro 12.9 inch zit stevig in vast in de smart case, zodat deze niet snel los zal komen uit de case. De iPad Pro 12.9 inch smart case sluit perfect aan op je iPad Pro, zodat je iPad Pro nauwelijks dikker wordt in de smart case.

Gebruik alle functies met je iPad Pro 12.9 inch in smart case

Een smartcase is aan de achterkant en zijkanten voorzien van diverse uitsparingen, zodat je alle functies waar je iPad Pro 12.9 inch over beschikt gewoon kunt blijven gebruiken. Zo is de achterkant voorzien van een uitsparing voor de camera en zijn de zijkanten voorzien van uitsparingen voor de oplaadpoort en de volumeknoppen. Wanneer je deze functies wilt gebruiken hoef je dus niet eerst de iPad Pro 12.9 inch uit de smart case te halen.

Smart case geeft je iPad Pro 12.9 inch luxe uitstraling

De meeste smart cases voor de iPad pro 12.9 inch hebben een leder look die je iPad Pro 12.9 inch een erg luxe uitstraling geven. De smartcases zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor je zelf kunt bepalen hoe opvallend jij je iPad pro 12.9 inch wil maken.

Je iPad Pro 12.9 inch smart case vormt stabiele standaard

De frontflip van de iPad Pro 12.9 inch smart case is eenvoudig om te klappen tot een stevige en stabiele standaard waar je iPad Pro 12.9 inch veilig tegenaan kan staan. Zo’n standaard is ontzettend gemakkelijk wanneer je bijvoorbeeld wil typen op je tablet of op een comfortabele manier naar een video of film wil kijken.

Een iPad Pro 12.9 inch smart case als een van de vele accessoires

iParts4u heeft vele accessoires voor diverse smartphones en tablets. Kijk dan ook eens rustig rond in onze webwinkel om te zien of er nog andere handige artikelen zijn die je goed kunt gebruiken. Wanneer jij je iPad Pro 12.9 inch smart case kunt combineren met andere artikelen uit onze webwinkel en het totaal bedrag van je bestelling komt daarmee boven de 40 euro dan zijn de verzendkosten voor rekening van iParts4u.

iPad Pro Smart Case 12.9 inch
Lees meer
Powered by Lightspeed