iPad Pro Kinderhoes 12.9 inch

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Pro Kinderhoes 12.9 inch

Met de bewering dat een iPad Pro 12.9 inch eigenlijk geen kinderspeelgoed is, kom je al lang niet meer weg! Kinderen zijn tegenwoordig meer bij de tijd dan ooit tevoren en er is eigenlijk geen enkele technologie waar kinderen zich geen weg in weten te vinden. Tot ergernis van volwassenen hebben ze in mum van tijd uitgevonden hoe de nieuwste snufjes werken. Dat houdt natuurlijk in dat je je mooie, grote iPad Pro 12.9 inch geregeld kwijt zult zijn aan de kinderen.

iPad Pro Kinderhoes 12.9 inch in diverse kleuren en vormen

Deze nieuwe ontwikkeling zorgt er ook voor dat we hierop inspelen met een beschermhoes in de vorm van een Pad Pro kinderhoes 12.9 inch. Niet alleen wat betreft het uiterlijk met mooie figuren en leuke kleuren speelt een iPad Pro kinderhoes in op de belevingswereld van kinderen. Maar zeker ook door de vorm van een iPad Pro kinderhoes, als dieren of een leuke trein. Door de felle kleurtjes van de kinderhoes valt je iPad Pro 12.9 inch goed op en vind je deze ook makkelijker terug tussen het speelgoed.

De iPad Pro Kinderhoes voor je iPad Pro 12.9 inch biedt extra bescherming

Belangrijker nog is dat een iPad Pro kinderhoes ook met betrekking tot de bescherming inspeelt op de belevingswereld van kinderen. Doordat kinderen zich minder, dan de meeste ouders zouden willen, bezighouden met de waarde die een kostbare iPad Pro 12.9 inch heeft, gaan zij niet altijd even voorzichtig om met de iPad Pro. 
iPad Pro Kinderhoes beschermtZorg er daarom voor dat je iPad Pro extra goed wordt beschermd in een kinderhoes speciaal voor de iPad Pro 12.9 inch wanneer je kinderen of kleinkinderen gebruik maken van je iPad. Door het extra dikke en stevige materiaal waar deze iPad Pro kinderhoes van gemaakt is, wordt je iPad goed beschermd tegen lelijke gebruikersschade.

Handig handvat aan een iPad Pro Kinderhoes

De iPad Pro kinderhoes voor de iPad 12.9 inch heeft een heel handig handvat, zodat kleine kinderhandjes ook deze grote iPad makkelijk vast kunnen pakken en ook houden. Daarnaast kun je de iPad Pro in de kinderhoes zo neerzetten dat jij of de kinderen een film kunnen kijken, door het handvat om te klappen. Binnenkort is de iPad Pro kinderhoes 12.9 inch in meerdere kleuren (nu al in het blauw) verkrijgbaar in ons assortiment.

iPad Pro Kinderhoes 12.9 inch
Lees meer
Powered by Lightspeed