iPad Pro Accessoire 12.9 inch (2017)

iPad Pro Accessoire 12.9 inch (2017)

Heb jij je oog laten vallen op de nieuwe iPad Pro? Verbaas jezelf over de mogelijkheden die deze grote broer van de iPad (Air) je te bieden heeft. Niet voor niets wordt de iPad Pro omschreven als een ‘iPad op grootse wijze’.

iPad Pro 12.9 inch voorzien van groter beeldscherm dan ooit tevoren

Uiteraard heeft dit in de eerste plaats te maken met het formaat van de iPad Pro 12.9 inch. De iPad Pro 12.9 inch is meer dan 75% procent groter dan de vorige editie. Met een lengte van 305,7 mm, een breedte van 220,6 mm en een dikte van slechts 6,9 mm is het formaat waanzinnig. Door de grootse afmetingen heeft de iPad Pro 12.9 inch ruimte voor een Retina display van maar liefst 12,9 inch.
Dit immense beeldscherm biedt ruimte voor 5,6 miljoen pixels die samen levensechte beelden kunnen creëeren in fantastische kleuren. Zo ook voor de beelden die je maakt met de verbeterde front camera of back camera op deze iPad Pro 12.9 inch. Toch heeft Apple het weer voor elkaar gekregen om het gewicht van deze nieuwe iPad tot een minimum te beperken van slechts 713 gram. 

iPad Pro 12.9 inch maakt razendsnel werken mogelijk

De iPad Pro 12.9 inch is voorzien van een nieuwe A9X-chip welke er voor zorgt dat zowel de systeemprocessor als de grafische processor twee keer zo snel is geworden.  Je zult dit merken aan de snelheid waarop de Apps die je op je iPad Pro 12.9 inch hebt staan, reageren op je verzoeken.

Dit enerzijds in combinatie met de Multi-Touch Technologie maakt het mogelijk dat je ontzettend snel kunt multitasken met de iPad Pro 12.9 inch. Je wisselt razendsnel tussen apps en werkt vliegensvlug met meerdere apps tegelijk door de iPad Pro 12.9 inch met je vingers te bedienen of met een daarvoor geschikte ‘pencil’.

Anderzijds heb je met de iPad Pro 12.9 inch niet alleen toegang tot een wifi verbinding. Met de iPad Pro 12.9 inch ben je ook in staat gebruik te maken van het vliegensvlugge 4G LTE internet. Dit draagt uiteraard bij aan de snelheid waarop Apps die een internetverbinding nodig hebben, werken.

iPad Pro 12.9 inch met het verbeterde four speaker systeem

De iPad Pro 12.9 inch is voorzien van vier innovatieve luidsprekers. Dit four speaker systeem is verdeeld over de achterkant van de iPad Pro en zorgt ervoor dat de hoge geluidsfrequenties altijd vanaf de bovenkant van de iPad Pro komen. Dus hoe je je iPad pro ook draait, horizontaal of verticaal (landscape), de luidsprekers passen zich daar direct op aan. Jij, als gebruiker, ervaart een verbeterde geluidskwaliteit met een frequentie die 3 maal zo groot in vergelijking met eerder uitgebrachte iPad’s.

Dit maakt de iPad Pro natuurlijk uitermate geschikt voor het maken of beluisteren van muziek en/of video’s. Onze iPad Pro Accessoire 12.9 inch als een bescherm hoes is daarop aangepast. Alle uitgangen en knoppen blijven in zo'n speciale hoes makkelijk bereikbaar.

iPad Pro Accessoire 12.9 inch net als iPad Pro in diverse kleuren

Bij de aanschaf van een iPad Pro 12.9 inch heb je de keuze uit de kleuren goud, zilver en ‘space gray’. De iPad Pro 12.9 inch is, net als bij eerdere generaties van de iPad, voorzien van de superveilige touch ID- technologie waarmee jouw unieke vingerafdruk de beveiligingscode voor je iPad Pro 12.9 inch vormt.

Ook voor de iPad Pro 12.9 inch hebben wij al diverse soorten accessoire om alle functies uit je iPad Pro 12.9 inch te halen. Met een iPad Pro hoes bijvoorbeeld bescherm je al meteen je iPad Pro.

iPad Pro Accessoire 12.9 inch (2017)
Lees meer
Powered by Lightspeed