iPad Pro 10.5 inch Toetsenbord

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

Motief

iPad Pro 10.5 inch Toetsenbord

Een toetsenbord bij je iPad Pro 10.5 inch is bijna onmisbaar. Superhandig om die aantekeningen snel even uit te werken of juist om extra notities te maken van leuke dingen die je ergens ziet. Aantekeningen maken met de iPad Pro 10.5 inch toetsenbord is nog nooit zo snel en leuk geweest. Even emailen is zo gebeurd. Het lijkt gewoon een klein MacBook waarop je werkt.

Uitgebreid toetsenbord

Met een uitgebreid toetsenbord voor je iPad Pro 10.5 inch hoef je geen kladblaadjes meer te ontcijferen, maar kun je meteen je notities verwerken op je iPad. Zo hoef je geen dubbel werk meer te doen met allemaal losse aantekeningen die je eerst gaat ontcijferen en dan weer kunt verwerken. Dit toetsenbord geeft je de mogelijkheid om direct je belangrijke notities uit te werken.

Diverse functies

De toetsenborden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben diverse handige functies. Met aparte toetsen om het volume en de helderheid van het scherm te regelen. De bluetooth connectie is eenvoudig te maken. Daarnaast hebben de meeste toetsenborden ook een energiebesparende functie. Zodra je het toetsenbord niet gebruikt, gaat deze in een soort “sleep modus”. Een iPad Pro 10.5 inch toetsenbord past precies om de iPad Pro 10.5 inch en beschermt je iPad dan ook meteen.

iPad Pro 10.5 inch Toetsenbord
Lees meer
Powered by Lightspeed