iPad Pro Toetsenbord Hoes 10.5 inch

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

Motief

iPad Pro Toetsenbord Hoes 10.5 inch

Heeft jouw collega of kennis al zo'n handig iPad Pro toetsenbord waarmee deze in staat is om eenvoudig en snel grote tekstbestanden te verwerken? Een iPad Pro 10.5 inch toetsenbord is super handig bij een meeting of vergadering! Hetgeen dat besproken wordt, kun jij nu meteen digitaal verwerken en delen met anderen door het gebruik van zo'n fijn iPad Pro 10.5 inch toetsenbord. 

Optimale bescherming voor jouw iPad Pro 10.5 inch

In een iPad Pro 10.5 inch toetsenbord hoes wordt je nieuwe iPad Pro, net als bij een gewone iPad Pro hoes, rondom volledig beschermd tegen lelijke beschadigingen. Zowel de zijkanten, achterkant en de gevoelige hoeken zullen nu in deze toetsenbord hoes ook geen krassen en stoten meer oplopen. Het scherm van je iPad Pro 10.5 inch wordt uitstekend beschermd wanneer je geen gebruik meer maakt van de iPad Pro 10.5 inch toetsenbord hoes doordat je de fronflip van de hoes over het scherm heen klapt. 

Type vliegensvlug tekstverslagen met een toetsenbord met hoes

Het uitwerken van de notulen en het typen van mails kost je met een iPad Pro 10.5 inch toetsenbord voortaan geen enkele moeite meer. Met een toetsenbord hoes heb je de beschikking over een normaal toetsenbord zoals je gewend bent van een gewone PC en profiteer je van het gemak van een hoes. Het stelt je in de gelegenheid om met tien vingers te typen waardoor het typen niet alleen gemakkelijker gaat maar ook sneller is! 

Zoals je van een toetsenbord gewend bent, kun je ook voor een iPad Pro 10.5 inch toetsenbord hoes kiezen waarvan het toetsenbord is voorzien van diverse handige sneltoetsen om bijvoorbeeld het volume of de helderheid van het beeldscherm van je iPad te regelen. Door de nodige uitsparingen in het toetsenbord is het ook mogelijk om een oplaadkabel of een hoofdtelefoon aan te sluiten. 

Bestel snel je iPad Pro 10.5 toetsenbord op iParts4u

Heb jij een iPad Pro toetsenbord hoes gevonden die het beste bij je past? Als je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, dan kun je de volgende werkdag al gebruik maken van het toetsenbord. Wanneer het totaalbedrag van je bestelling boven de 40 euro uitkomt, dan betaalt iParts4u ook nog eens de verzendkosten voor jouw iPad Pro 10.5" toetsenbord. 

iPad Pro Toetsenbord Hoes 10.5 inch
Lees meer
Powered by Lightspeed