iPad Pro Smart Case 10.5 inch

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Pro Smart Case Hoes 10.5 inch

Een smart case voor jouw iPad Pro 10.5 inch is perfect geschikt om je kostbare iPad Pro 10.5 inch te beschermen tegen lelijke schades. Een iPad Pro 10.5 inch smart case heeft een luxe uitstraling waardoor deze perfect aansluit bij het uiterlijk van jouw iPad Pro 10.5 inch. 

Volledige bescherming met iPad Pro 10.5 inch smart case

Uiteraard wil jij jouw nieuwe iPad Pro 10.5 inch op een goede manier beschermen, dan kies je voor een bescherming die volledig rondom je iPad Pro valt. Zo bescherm je de achterzijde, zijkanen en voorzijde van je iPad Pro 10.5 inch op een goede manier tegen lelijke krassen en stoten die jouw iPad levenslang kunnen verpesten. Een smart case speciaal ontworpen voor de nieuwe iPad Pro 10.5 inch voldoet hieraan en vormt dan ook de perfecte bescherming voor je iPad Pro 10.5 inch.

De iPad Pro 10.5 inch smart case sluit perfect aan op je iPad Pro, zodat je iPad Pro nauwelijks dikker wordt in de smart case.

Gebruik alle functies met je iPad Pro 10.5 inch in smart case

Een smartcase is aan de achterzijde en zijkanten voorzien van diverse uitsparingen, zodat je alle functies waar je iPad Pro over beschikt gewoon kunt blijven gebruiken. Zo is de achterzijde voorzien van een uitsparing voor de camera en flitser en zijn de zijkanten voorzien van uitsparingen voor de laadpoort en volumeknoppen. Wanneer je deze functies wilt gebruiken hoef je dus niet eerste de iPad uit de smartcase iPad Pro 10.5 inch te halen. 

iPad Pro Smart Case 10.5 inch
Lees meer
Powered by Lightspeed