iPad Pro Hoes 10.5 inch

iPad Pro Hoes 10.5 inch

Om je iPad Pro 10.5 inch een goede bescherming te geven, kun je prima gebruik maken van een iPad Pro Hoes. Ons assortiment verandert geregeld en wordt nog wekelijks uitgebreid met nieuwe modellen. Zo is er voor iedereen wel een geschikte iPad Pro Hoes 10.5 inch verkrijgbaar.

iPad Pro Siliconen Hoes

Een siliconen hoes voor je iPad Pro 10.5 is een hoes die nauwelijks opvalt. De siliconen randen zorgen voor goede bescherming van je iPad Pro. Mocht je iPad op een rand vallen, dan kan het zelfs zo zijn dat het scherm heel blijft. Daarnaast krijg je met een siliconen hoes ook geen krassen op de achterkant van je iPad. Net zo netjes, toch!

Kinderhoes voor je iPad Pro

Om te zorgen dat je je kinderen met een gerust hart met de iPad Pro 10.5 inch kunt laten spelen, hebben wij de kinderhoes in het assortiment. Deze kinderhoezen zijn speciaal voor de iPad Pro 10.5 inch ontwikkeld en zorgen voor een degelijke bescherming. De kinderhoes is gemaakt van het kindvriendelijke en veilige eva-schuim. De kleurige hoezen en handige vormpjes laten kinderen op een zorgelozere manier plezier hebben van de iPad Pro.

Toetsenbord Hoes

Op zoek naar een handig toetsenbord voor je iPad Pro 10.5 inch? Er zijn meerdere types verkrijgbaar voor je iPad. Je kunt kiezen voor alleen een toetsenbord of voor een toetsenbord waar je je iPad in kunt doen. Zo is deze nóg beter beschermd tegen een valpartij of schade door de sleutels die bij de iPad in de tas zitten.

Zoals gezegd zijn er verschillende hoezen verkrijgbaar bij iParts4u. Verschillende kleuren, materialen, vormen en soorten. Wanneer je een iPad Pro Hoes 10.5 inch op werkdagen voor 17.00 uur besteld dan kan deze de volgende dag al bij je thuis zijn. En kun je meteen je iPad Pro beschermen tegen krassen en andere schades.

iPad Pro Hoes 10.5 inch
Lees meer
Powered by Lightspeed