iPad Pro Accessoire 10.5 inch (2017)

iPad Pro Accessoire 10.5 inch (2017)

Ben je van plan om de iPad Pro 10.5 aan te schaffen? Verbaas jezelf over de mogelijkheden die deze grote broer van de iPad (Air) je te bieden heeft. Niet voor niets wordt de iPad Pro omschreven als een ‘iPad op grootse wijze’.

iPad Pro 10.5 inch met groter beeldscherm

De verbeterde front en back camera’s zijn respectievelijk een 12 en 7 megapixel camera. De beelden zien er haarscherp uit op het verbeterde retina scherm met TruTone-display en de ProMotion-techniek (tot 120Hz). Het scherm heeft een resolutie van 2.224x1.668 pixels.

Het scherm van deze nieuwe iPad Pro met het 10.5 inch scherm is 20% groter dan de iPad Pro 9.7 inch. De randen rondom het scherm zijn weer een stuk smaller geworden. Dus met een net wat grotere iPad Pro is het scherm toch ook weer groter geworden. 

Deze nieuwe iPad Pro weegt slechts 469 gram. Een lichtgewicht dus met superieure kwaliteiten!

iPad Pro 10.5 inch maakt razendsnel werken mogelijk

De iPad Pro 10.5 inch is voorzien van de nieuwste 64-bit A10X Fusion chip die ervoor zorgt dat de prestaties van zowel de systeemprocessor als de grafische processor bijna twee keer zo snel zijn geworden. Je zult dit merken aan de snelheid waarop de Apps die je op je iPad Pro hebt staan, reageren op je verzoeken.

Dit enerzijds in combinatie met de Multi-Touch Technologie maakt het mogelijk dat je ontzettend snel kunt multitasken met de iPad Pro 10.5 inch. Je wisselt razendsnel tussen apps en werkt vliegensvlug met meerdere apps tegelijk door de iPad Pro 10.5 inch met je vingers te bedienen of met een daarvoor geschikte ‘pencil’.

iPad Pro 10.5 inch heeft vier innovatieve speakers

De iPad Pro 10.5 inch is voorzien van vier luidsprekers. Dit four speaker systeem is verdeeld over de achterkant van de iPad Pro en zorgt ervoor dat de hoge geluidsfrequenties altijd vanaf de bovenkant van de iPad Pro komen. Dus hoe je je iPad pro ook draait, horizontaal of verticaal (landscape), de luidsprekers passen zich daar direct op aan. Jij, als gebruiker, ervaart een verbeterde geluidskwaliteit met een frequentie die 3 maal zo groot in vergelijking met eerder uitgebrachte iPad’s.

Dit maakt de iPad Pro natuurlijk uitermate geschikt voor het maken, beluisteren en bewerken van muziek en/of video’s. Onze iPad Pro Accessoire 10.5 inch als een bescherm hoes is daarop aangepast. Alle uitgangen en knoppen blijven in zo'n speciale hoes gewoon bereikbaar.

iPad Pro Accessoire 10.5 inch

De iPad Pro 10.5 inch is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, space gray en rosé goud. Er zijn diverse accessoires voor de iPad Pro 10.5 inch verkrijgbaar. Hoezen, toetsenborden, autohouder, etc. Deze accessoires zijn er vaak ook in meerdere kleuren, zodat ze bij je iPad Pro passen.

iPad Pro Accessoire 10.5 inch (2017)
Lees meer
Powered by Lightspeed