iPad Mini Toetsenbord Hoes

Toestel

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

Motief

iPad mini toetsenbord hoes

Er zijn maar weinig mensen die nog gebruik maken van een iPad mini zonder dat ze daarbij gebruik maken van een degelijke beschermhoes. Daarnaast zijn er steeds meer mensen die de iPad mini zouden willen gebruiken in combinatie met een iPad mini toetsenbord. Herken jij jezelf ook in het bovenstaande? Maak dan voortaan gebruik van een iPad mini toetsenbord hoes, want in een iPad mini toetsenbord hoes komen deze wensen samen. 

iPad mini toetsenbord hoes biedt goede bescherming

Wanneer je je kostbare iPad mini in een iPad mini toetsenbord hoes hebt zitten, wordt je iPad mini zowel aan de achterkant als aan de zijkanten goed beschermd tegen lelijke gebruikersschade. Uiteraard blijf je een perfect zicht behouden op het beeldscherm van je iPad mini wanneer deze zich in de iPad mini beschermhoes bevindt. Groot voordeel van de iPad mini toetsenbord hoes is dat je beeldscherm, na het dichtklappen van de hoes, ook goed beschermd wordt tegen lelijke krassen en andere beschadigingen. Een beschadiging van je beeldscherm kan vaak alleen maar verholpen worden door een totale vervanging van je beeldscherm en dit kost flink wat euro’s. 

Gemak van echt toetsenbord met iPad mini toetsenbord hoes

Een iPad mini toetsenbord hoes is voorzien van een tastbaar toetsenbord zoals je gewend bent van een laptop of pc. Na het maken van de Bluetooth connectie hoef je niet langer gebruik te maken van het virtuele iPad mini toetsenbord maar typ je voortaan razendsnel (met tien vingers) op een degelijk toetsenbord.

iPad mini toetsenbord hoes uitgebreide omschrijving

Elke toetsenbord hoes wordt in de webshop uitgebreid omschreven en weergegeven met diverse foto’s. Als jij de door jou uitgekozen iPad mini toetsenbordhoes vandaag voor 17.00 uur besteld in onze webshop kun je deze de volgende werkdag al bij je thuis verwachten.

Wanneer het totaalbedrag van je bestelling boven de 40 euro komt, bijvoorbeeld omdat je de iPad mini toetsenbord hoes combineert met leuke andere producten, dan betaalt iParts4u voor jou de verzendkosten. 

iPad Mini Toetsenbord Hoes
Lees meer
Powered by Lightspeed